על איזה שמלה מדובר?איזה צבע הזמנת? חוות הדעת הן ממש גרועות, לכן אני מתפלאה שהיית מרוצה...
השבתית? הזמנתי שחור והגיע מהמם!
על איזה שמלה מדובר?איזה צבע הזמנת? חוות הדעת הן ממש גרועות, לכן אני מתפלאה שהיית מרוצה...
שמחה לשמוע. ראיתי בחו"ד תמונות של השמלה שהיתה נראית נורא.על איזה שמלה מדובר?
השבתית? הזמנתי שחור והגיע מהמם!
המידות מעולות.שמחה לשמוע. ראיתי בחו"ד תמונות של השמלה שהיתה נראית נורא.
המידות לפי הטבלה נכונות?
זה ארוך או קצר?קש מנסיון
תחתית מצויינת לתחפושות
5.4US $ |2022 Children Petticoat A Line 3 Hoops One Layer Kids Crinoline Lace Trim Flower Girl Dress Underskirt Elastic Waist|Dresses| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אני הזמנתי לשמלה מקסיזה ארוך או קצר?
יש מצב להעלות תמונה אמיתית?משתפת באותיות מאירות שקניתי- הם נראות WOW!!!
משדרג את החדר ממש!!
וזה גם יחסית ממש עושה אור נעים
זה הקישור שהזמנתי דרכו, הגיע עטוף ומוגן היטב!
קש מניסיון0.01US $ 99% OFF|Decorative Letters Alphabet Letter LED Lights Luminous Number Lamp Decoration Battery Night Light Party Baby Bedroom Decoration|Decorative Letters & Numbers| - AliExpress
יש מצב להעלות תמונה אמיתית?
משתפת באותיות מאירות שקניתי- הם נראות WOW!!!
משדרג את החדר ממש!!
וזה גם יחסית ממש עושה אור נעים
זה הקישור שהזמנתי דרכו, הגיע עטוף ומוגן היטב!
קש מניסיון0.01US $ 99% OFF|Decorative Letters Alphabet Letter LED Lights Luminous Number Lamp Decoration Battery Night Light Party Baby Bedroom Decoration|Decorative Letters & Numbers| - AliExpress
יש מצב להעלות תמונה אמיתית?
זה נגד אש ?ק.ש.
התקנתי בבית מדף לנרות שבת מזוויות מתקפלות ובתור מדף השתמשתי בלוח אקרילי שנראה 100% כמו זכוכית וניתן לעבוד איתו ולקדוח בו חורים (בחורים שמתי ברגים קטנים וציפיתי את הקצה בדבק חם שלא ישלפו החוצה)
פתאם אני חושב לעצמי, בעצם גם את הקנדלברה הזאת הזמנתי מאמזון לפני שנתיים.....
צפה בקובץ המצורף 1054599
זה נגד אש ?
איך המידות? כמו בארץ?הסריג המומלץ פה, קניתי כמה גם לאחיות שלי, הגיע מהר, ונראה מעולה גם אחרי כביסות
תבדקי לפי הטבלת מידותאיך המידות? כמו בארץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: