גודל קטן (30 ס"מ)
גודל קטן (30 ס"מ)
גודל קטן (30 ס"מ)
מצאתי 30X30 עם 48W מתאים לכם?
מחפשת גדול יותרכתבתי
הגרלה למי?אם כבר מדברים על קניות מאתרים בארץ ובעולם אני רוצה לתת לכם המלצה לפני הבלאק פריידי
על אתר קאשבק שמשלם כמו שצרים וגם נותן 10$ מתנה ברכישה אחרי רישום של מעל 25$
וגם יש לו עכשיו הגרלה על 50,000 שקל בעוד שבועיים אני ממליץ עליו כי אני כבר קיבלתי החזר ממנו כמה פעמים אפשר לקבל הוכחות בפרטי
https://www.rakuten.com/r/YOHAI2?eeid=28187
למי שנרשם וקונה מעל 25$הגרלה למי?
מצויין.
מכס ומעמ משלמים רק על מחיר המוצר ולא על המשלוח.מכס על מוצר זה עם מחיר משלוח או רק על המוצר עצמו?
אלא אם כן מחיר המוצר עבר את הרף, ואז משלמים גם על המשלוח.מכס ומעמ משלמים רק על מחיר המוצר ולא על המשלוח.
לא מוצא דבר כזה, מצאתי דברים דומים אולם לא נשלחים לישראל. אולי כדאי לנסות את ushops.נראה לי שזה הדגם המדוייק
NP350V5C - S05IL
בוודאי!הזמנתי בגד לתינוק מאליאקספרס, יום לפני שתקופת ההגנה הסתיימה פתחתי סכסוך כי הבגד לא הגיע
שבועיים אח"כ הבגד הגיע
מה אני אמורה לעשות? האם צריך לשלם למוכר על הבגד?
עלולים ליפול עם המון בירוקרטיה כשזה מגיע, אישור ממינהל התעופה וכו', מנסיון!אפשר קישור לרחפן חשמלי פשוט וטוב
זו שאלה הלכתית, לדעתי.הזמנתי בגד לתינוק מאליאקספרס, יום לפני שתקופת ההגנה הסתיימה פתחתי סכסוך כי הבגד לא הגיע
שבועיים אח"כ הבגד הגיע
לי זה גם קרה.....הזמנתי בגד לתינוק מאליאקספרס, יום לפני שתקופת ההגנה הסתיימה פתחתי סכסוך כי הבגד לא הגיע
שבועיים אח"כ הבגד הגיע
זה לא קשור לאתר זה קשור לכל מוכר בפני עצמו, מוכר אחד לא אחראי על מה שלא תבעת את המוכר השנילי זה גם קרה.....
בגלל שחלק מהדברים הגיעו נחמדים או פגומים אז לא חשבתי על הקטע הזה שלשלם להם כי בכל מקרה ההיתי פותחת סכסוך על מוצר פגום....
אבל קרה שקיבלתי מוצר ממש טוב וקיבלתי עליו החזר כי הוא לא הגיע,אבל בגלל שאלי גנבו ממני כ"כ הרבה כסף ופעם לא ידעתי לפתוח סכסוך אז פשוט ההיתי יושבת בשקט ולא מר=קבלת דברים או שהגיעו דברים פגומים ולא קיבלתי עליהם החזר,אז אני חושבת שאני לא צריכה לשלםלהם על כמה פריטים דלוחים שהגיעו וכבר קיבלתי עליהם החזר.....
אני לא הכי מתמצא בתשלופ דרך פייפל, אני כן יודע שניתן לקבל אצלם איזה ביטוח על המוצר, כלומר אם המוצר לא כפי שהזמנתם, אז הכסף לא עובר למוכר, יותר פרטים נראה לי ש @משפחת רפאל יידעו לנדב, או שאני אמצא מה שהם כתבו בעניין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: