קנינו בלי השלט, זה נראה לי עשוי לפלאפונים חכמים.השלט יכול להסתרנכן עם כל מצלמה? שווה?
קישור לחצובה קטנה
באלי
ככה גם כתוב שם בתיאור
חל על: iOS (6.0 מעל) / מערכת אנדרואיד
קנינו בלי השלט, זה נראה לי עשוי לפלאפונים חכמים.השלט יכול להסתרנכן עם כל מצלמה? שווה?
אפשר קישור?
יש לך תשובה?אף אחד לא יודע לגבבי זה?
כזה דבר?מחפשת דחוף מגהץ ידני קיטור שווה מאלי
קישור למגהץ בזיפי.עידכון: המגהץ הגיע כבר לפני כשבועיים. מוצלח מאאאדדדד.מגהצים על קולב. פשוט חלום בלי קרש גיהוץ!!!!
כן. צירפתי את התמונה שהכנסתי לאשכול.
ממלאים במים.
מכניסים לשקע.
מחכים 2 דקות שהמים יתחממו והמגהץ מוכן לפעולה.
כמובן שמגהצים כשהחולצה על קולב.
הבן שלי בן 12 מגהץ את החולצה עם זה.
לאיש לך תשובה?
תודה רבה על העידכוןכרגע באמזון ארה"ב, משלוח חינם בקניה מעל 49$. נצלו את ההזדמנות.
יתכן וזה לא כולל מוצרים בעלי נפח או משקל גבוה, אז תבדקו בקופה שאכן משלוח חינם.
ט.ל.ח
איך אני מכניסה תמונה??כרית עם הדפסה אישית בפחות מ10 שח
כל מי שראה התלהב
http://s.click.aliexpress.com/e/3vACoMda
מה אני בוחרת בשביל להזמין יש שם שתיים עם כיתובים לא זה????
קישור למיני מצלמה עם החיישן המיוחד לתנועות בזיפי.אחד המוצרים החמים היום בעלי אקספרס (25,000 הזמנות):
FANGTUOSI sq11 מיני מצלמה HD 1080P חיישן ראיית לילה למצלמות תנועה DVR מיקרו מצלמה ספורט וידאו DV קטן מצלמה מצלמת SQ 11
27 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 562640 צפה בקובץ המצורף 562641 צפה בקובץ המצורף 562642
הרבה פעמים נסגרים חנויות בגלל דברים שונים, אבל המוצרים נשלחים.מעניין שכל הקישורים ההזויים מאתמול על הבגדים בדולר וכדו' כבר לא פעילים.
מה זה אומר לגבי מי שכבר הזמין?
@בעריש ?
אם באלי אקספרס זה עולה 27 מה העניין לתרום לזיפי עוד 11 שקל ולשלם 38?קישור למיני מצלמה עם החיישן המיוחד לתנועות בזיפי.
עולה 38.8 ש"ח (ויש שם גם כרטיס זיכרון להזמנה לחוד)
מניסיון? קניתם את האוזניות האלו, אשמח לשמוע כמה זמן ישל כם אותן והאם הם באמת ברמה.אוזניות בלוטות' איכותיות עם סוללה עוצמתית, לחוויית שמיעה מדהימה - יום הרווקים הסיני - מחיר מבצע
החל מ: 45 שח כולל משלוח חינם
לחצו כאן!!!
לא ... אני לא קניתי אבל מישהו אחר לא מהפורום המליץ לי ... אבל לא ראיתי ולא התניסתי ... פשוט שיואמי היא חברה מעולה והמוצרים שלה אמינים אז אני כן חושב שזה מוצר טובמניסיון? קניתם את האוזניות האלו, אשמח לשמוע כמה זמן ישל כם אותן והאם הם באמת ברמה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: