חבילת קולבים ממש זולים 4.3 ש"ח.מחפשת קולבים לחצאיות (עם קליפסים)- איכותיים ולא יקרים.
לא מניסיון אבל ניראה ששווה לנסות.
ראי קישור כאן
חבילת קולבים ממש זולים 4.3 ש"ח.מחפשת קולבים לחצאיות (עם קליפסים)- איכותיים ולא יקרים.
כןהמידות של נעלי הנשים...כמו בארץ?
עד 75$שאלה
עד איזה סכום בעליאקספרס פטור ממכס?
והאם ניתן לעשות כמה הזמנות בכדי שהסכום לא יגיע לסכום שיחויב במכס?
פתוח לך אלי אקספרס בנתיב?זיפי סגור לי בנתיב , אפשר את הקישורים לאלי?
את הקופון של ה7$ אמרו שיהיה ב11.11דבר שני לא מצאתי את הקופונים
לא נראה לי, אבל מצד אליאקספרס נראה לי שמקבלים מטבעות= קופוניםדבר שלישי כדי לקבל את האחוזים אני חייבת למלאות את העגלה לפני ה11?
לא יודע לומר, אם תכנסו בגלישה בסתר שלא דרך הקאשבק, עדיין יהיה אותו דבר?למה כשאני נכנסת לדף הבית אני לא מוצאת את הרשימת משאלות שלי מסודר לפי הרשימות שעשיתי אלא סתם כל המוצרים??
אם יש שאלות ואני רואה, ויודע אני משתדל לעזור כמה שידי משגת... אפשר עוד...דבר שלישי ואחרון לעכשיו..
לפי מה הזמנת את המידה? אני שואלת כי כבר הזמנתי שמלה שהגיעה במידה ענקית ולא לפי הטבלה.https://www.aliexpress.com/item/4000248923034.html?spm=a2g0o.cart.0.0.49063c00DTX93D&mp=1
מעיל ניילון נכנס בשקית הזמנתי כבר 7 כאלה מוצלח ממש!!!
מישהו כאן הזמין את זה?אין שם משובים כלל, וממש קצת הזמנות (פחות מ10...)
כאן יש מאותו מוכר אותו מוצר עם מעל 300 הזמנות
קישור למעיל ניילון באליאקספרס.
קישור למעיל ניילון בזיפי.
אם יש שאלות ואני רואה, ויודע אני משתדל לעזור כמה שידי משגת... אפשר עוד.
אני הזמנתי את המעיל בלי המשוב הזמנתי כבר 7 הוא ממש מצוין והוא חיקוי של המקורי שעולה פה בארץ 300 שקל עם אותו סמל אפילומישהו כאן הזמין את זה?
נכון, כדי לקבל קאשבק זה רק דרכם, רציתי להבין אם הבלאגן ברשימה זה בגללם, אז כתבתי להיכנס דרך גלישה בסתר אבל לא חשוב.מה זה אומר גלישה בסתר?
אני הרי רוצה לקבל את הקשבאק אז אני נכנסת לקאשדו ומשם לאליאקספרס
תודה רבה
ההודעהשלי היה כהמשך להודעה הזו:מישהו כאן הזמין את זה?
ואז כתבתיhttps://www.aliexpress.com/item/4000248923034.html?spm=a2g0o.cart.0.0.49063c00DTX93D&mp=1
מעיל ניילון נכנס בשקית הזמנתי כבר 7 כאלה מוצלח ממש!!!
את מתכוונת לקישור שאת העלית?אני הזמנתי את המעיל בלי המשוב הזמנתי כבר 7 הוא ממש מצוין והוא חיקוי של המקורי שעולה פה בארץ 300 שקל עם אותו סמל אפילו
זה ממש מידות רגילות זה עומד מהמםלפי מה הזמנת את המידה? אני שואלת כי כבר הזמנתי שמלה שהגיעה במידה ענקית ולא לפי הטבלה.
אני צריכה את המעיל למישהי שלובשת בד"כ מידה S ,36.
מה זה מידות רגילות אני רואה שזה מתחיל מ-M, אני צריכה למישהי שלובשת בד"כ S?זה ממש מידות רגילות זה עומד מהמם
נכון אז הזמנתי למישהי שהייתה צריכה S הזמנתי לM והיא אומרת שזה ממש טיפה רחב אין הבדל גדול וזה מעיל אז לא חייב שזה יהיה מדויקמה זה מידות רגילות אני רואה שזה מתחיל מ-M, אני צריכה למישהי שלובשת בד"כ S?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: