מכירה של מה?יש מישהי שעושה מכירה ביתית מדברים שקונים ברשת,נשמח להמלצות!! תודה !!
אפשר גם באישי
לגבי נעלי ניו באלאנס,האם זה נוח כמו הניו באלנס, או שהחיקוי הוא רק חיצוני ?
ואגב, אין משלוח לישראל : Non è possibile consegnare to Israel
מכירה של מה?
איזה המלצות אתם מחפשים?
איך???אני אישית מקבל כל חודש החזר של 20 % על קניותיי
איזה מידה לקחת לה?https://he.aliexpress.com/item/32775172248.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7c0c4c4d5TP3M6
הזמנתי לילדה בת ארבע וחצי, עומד מדהים.
בד סריג עבה ואיכותי
צפה בקובץ המצורף 560286
אולי מישהו יכול לעזור לי:
הזמנתי לפני קצת יותר מחודש מוצרים בעלי אקספרס,
וכבר חודש שלם שהם תקועים על אותו סטטוס של- "משלוח יצא מהמחסן של ארץ המוצא"
מה זה יכול להיות?
גיל5איזה מידה לקחת לה?
מעונינת בקישור לשמלות יפות, לא תחרה ולא סאטן, אלא בדים טובים ועמידים, תודה רבה .
אולי גיימבוי, משהו שילדים מאוד אוהבים ומתאים כמעט לכל גיל.אני אשמח לקבל המלצות של משחקים מעליאקספרס לגילאים
1-13
תודה רבה!
אני אשמח לקבל המלצות של משחקים מעליאקספרס לגילאים
1-13
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: