השני מימין מצוין לערבוב וחלוקת פסטהקניתי מזמן ומחזיק מצוין
כף סיליקון לבישול
יש דגמים שונים, סימנתי את מה הזמנתי
צפה בקובץ המצורף 559746
מנסיון אישי!ממולץ לשאול את @כותב מוסמך הוא מבין בזה!
קישור לנגן הראשון בזיפי.או הדגם הזה (בשימוש כבר שנתיים, חבל על הזמן ממכר ופרקטי ביותר בלי טאצ' מעצבן ובלי נוכחות מעצבנת)
לקניה לחץ כאן (אם לא עובד, תנסו להעתיק את הכתובת ולהדביק או להכנס דרך גלישה בסתר)
קישור לנגן השני בזיפי.או דגם יותר חדיש שלו (נסיון של חודשיים בערך, יש לו מעלה עצומה בבלוטוס לעומת הדגם הראשון) אבל בחריץ הרחבה צריך לדחוף את הכרטיס מאד עמוק (צריך קצת ציפורן בשביל זה)
לקניה לחץ כאן (אם לא עובד, תנסו להעתיק את הכתובת ולהדביק או להכנס דרך גלישה בסתר)
דרך הקישורים הנ"ל משלוח תוך שבוע וחצי-שבועיים (היה פעם שהגיע תוך שבוע!!)
מחפשת קישורים לפריטים הבאים:
סורי על העומס...
חבקים למפיות גוון זהב
מפיות בד
פלייסמטים (תחתיות) לצלחות גוון זהב (מחוררות כאלו)
קורא כרטיסים
ב
בנגן הראשון אין בלוטוס?
https://www.aliexpress.com/item/Sma...817.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.635e4c4d6exnIKקורא כרטיסים
ב
בנגן הראשון אין בלוטוס?
בהחלט שיש.
מה המעלה של השני בבלוטוס?מנסיון אישי!
או הדגם הזה (בשימוש כבר שנתיים, חבל על הזמן ממכר ופרקטי ביותר בלי טאצ' מעצבן ובלי נוכחות מעצבנת)
או דגם יותר חדיש שלו (נסיון של חודשיים בערך, יש לו מעלה עצומה בבלוטוס לעומת הדגם הראשון) אבל בחריץ הרחבה צריך לדחוף את הכרטיס מאד עמוק (צריך קצת ציפורן בשביל זה)
דרך הקישורים הנ"ל משלוח תוך שבוע וחצי-שבועיים (היה פעם שהגיע תוך שבוע!!)
מה זה האתר הזה?חצאית כריזמה המפורסמת במחיר הזוי
סריג מהמם 1
סריג מהמם 2
מגפונים מעולים
מגפונים מהממים 2
גרביון שחור 60 דנייר מעולה!!!
גילוי נאות: היה לי חלק בהקמה של האתר הזה ולכן אני מודעת אילו במיוחד אבל זה לא עסק שלי או משהו כזה...
אני עצמי קונה ומזמינה שם המוןןןן
מנסיון אישי!
או הדגם הזה (בשימוש כבר שנתיים, חבל על הזמן ממכר ופרקטי ביותר בלי טאצ' מעצבן ובלי נוכחות מעצבנת)
או דגם יותר חדיש שלו (נסיון של חודשיים בערך, יש לו מעלה עצומה בבלוטוס לעומת הדגם הראשון) אבל בחריץ הרחבה צריך לדחוף את הכרטיס מאד עמוק (צריך קצת ציפורן בשביל זה)
אגב-אני הזמנתי עוד לפני שראיתי המלצות על הנגן הזה,הזמנתי אותו,ועד היום הוא לא הגיע....
נראה לי שאפשר ללכת לתפריט גם שמחובר לבלוטוס.מה המעלה של השני בבלוטוס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: