יש את זה עם הרבה הזמנות ומחיר זולמבקש קישור
למטען למצת הרכב עם 2 כניסות USB
כזה:צפה בקובץ המצורף 516510
וזה עם עשרות אלפי הזמנות אבל יותר יקר,
יש את זה עם הרבה הזמנות ומחיר זולמבקש קישור
למטען למצת הרכב עם 2 כניסות USB
כזה:צפה בקובץ המצורף 516510
איך מחברים אותו?זה בקלות?שווה לקנות? זה מוסיף ונצרך??
@קופצנית אודה להתייחסותך...
מחפשת לקנות תיק לנערה בסמינר (עדיף קיפלינג)
האם יש לכם המלצה וקישור?
תודה מראש
שלחתי בפרטי
https://he.aliexpress.com/item/3289...000&pvid=607eaa76-b798-4128-91dd-12cc576edb8bאשמח לקישור לשלט אוניברסלי למזגן.
קשה לחפש בנושא הזה..
תודה,מתחבר בקלות לשלדה
הבת שלי בת שנה מחזיקה בזה הרבה
אפילו שיושבת יציב
אני לא מבינה איך משתמשים בעגלה בלי פגוש, התינוקות מאד אוהבים ומשתמשים בזה
כשקונים מאתרים של גויים לא אמורה להיות שום בעיה של ריבית.כבר ציינתי בעבר, שאין שום ריבית מיוחדת בקנית מוצר במט"ח.
הריבית היא רק כאשר מעודכנת על הכרטיס אופציה של דחיית התשלום בפועל מהבנק בעסקאות מט"ח בתשלום רבית (היות ובכרטיסים רבים ישנה דחיה למועד החיוב ואפילו יותר מכך ללא תשלום וללא ריבית).
שזה בדיוק כמו שמוגדר על הכרטיס חיוב קבוע על עיסקאות בש"ח, שאז כאשר חיוב נדחה ישנה ריבית.
אבל אדרבה למה לא לפרנס יהודים (בעלי אתר זיפי).
למרות שלכאורה עדיף לפרנס יהודי חרדי (את עצמכם) ולקנות באתר המקור בלי פערי תיווך, בלי רבית (לוודא שאין דחיה בתשלום מול חברת האשראי) ועם יותר שירות.
רק נראה או אמיתי?אני הזמנתי דרך@GALAXY את הילקוט של קיפלינג
הוא מהמם
נראה בול המקורי!
https://www.prog.co.il/threads/מתכוננים-לשנת-הלימודים-הבאה-בעליאקספרס.454862/page-7#post-6704851מחפשת לקנות תיק לנערה בסמינר (עדיף קיפלינג)
האם יש לכם המלצה וקישור?
תודה מראש
הריבית (כשישנה כפי שהסברתי) היא לא קשורה בכלל למוכר, הריבית היא אך ורק קשורה לחברת האשראי, שהיא בבעלות יהודים.כשקונים מאתרים של גויים לא אמורה להיות שום בעיה של ריבית.
סליחה על ההטרדות...מתחבר בקלות לשלדה
הבת שלי בת שנה מחזיקה בזה הרבה
אפילו שיושבת יציב
אני לא מבינה איך משתמשים בעגלה בלי פגוש, התינוקות מאד אוהבים ומשתמשים בזה
וכמה עלה לך בחנות רגילה?אני קניתי את זה לפני חצי שנה בערך - בחנות רגילה - לא זוכרת כמה עלה לי
אבל זה נראה ממש אותו דבר
אני ממליצה מאד - התחלתי להשתמש ביויו לתינוקת בת 8 חודשים - זה היה בחגים והיינו צריכים לעלות מלא מדרגות ולא רצינו עם העגלה הכבדה שהיתה לנו.
אחכ קניתי את הפגוש - שימושי מאד - בפרט תינוקות קטנים יותר שהישיבה שלהם לא הכי יציבה - יש להם במה להחזיק...
גם גדולים - אני רואה ילדים שאין להם והם מחזיקים בצידי העגלה ולפעמים נתקעים בקיר וזה לא כל כך נעים!!! זה אפי' ממש כואב
איפה תמצאי קיפילנג אמיתי באלי אקספרס.... קיפלינג זה קיפלינגרק נראה או אמיתי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: