תוכלי להעלות קישור?אני רוצה להזמין תוויות שם מבד (זה דבר מעולה למניעת אבידות וכדו, שולחים למוכר את התוכן שרוצים והוא מדפיס את זה על תווית בד, תופרים את זה לכל פריט שרוצים)
מצאתי מוכר כזה, שאלתי אותו בצאט אם יש לו גם בעברית, הוא כתב לי שלא (אגב, הצאט שם זה כמו מייל , לוקח להם כמה שעות לענות) אז כתבתי לו אם אני אשלח לו את זה כקובץ תמונה? , הוא אמר לי שיכול,
איזה סוג קובץ אפשר לצרף בצאט. ניסיתי גם JPG וגם PNG והוא לא נותן לי אפשרות לשלוח.
אולי תוכלו /תדעו לעזור בעניין?
ואם יש למישהו קישור שמכיר זה יהיה מעולה
@GALAXY העלה פעם בקבוצה,מאד מיוחדים, בצורת ספר ועוד...למשהוא יש קישור לקופסת תכשיטים יפה ומענינת לילדת בת מצוה. ילדונת שמבינה מאד בסטייל.
כל הקישורים מביאים לדף 404 זה אומר שהדף לא נימצא......חבל!הנה כמה דברים שקניתי חלקם מהמלצות פה:
טפט לחדר ילדים, ממש כמו בתמונה מהמם!!
משקפי ים עם מספר - ממש מושלם!
חוברת יצירה של גירודים לילדים,
לא משהו, זה דפים שחורים שצריך לכתוב עליהם, לא יוצא מזה שום ציור...
יצירה מיהלומים מתוק במיוחד,
תבנית סיליקון ארטיק,
ארנק - שווה את המחיר...
מגן לטרה - כמו בתמונה..
ואיך אני יכולה לקבל את זה@GALAXY העלה פעם בקבוצה,מאד מיוחדים, בצורת ספר ועוד...
תבקשי ממנוואיך אני יכולה לקבל את זה
אולי את יודעת לומר לי על קלמר חיקוי של טומי הילפיגר?את זה באמתתתתת לא ציפיתי לראות : מפית עם כיתוב שנה טובה
מישהו הזמין טפט על כל הקיר?
קצת (הרבה) יקראת זה באמתתתתת לא ציפיתי לראות : מפית עם כיתוב שנה טובה
יקר וגם לא יפהקצת (הרבה) יקר
לאיזה דלת?אני מחפשת משו לדלת אבל שיהיה איכותי.
כמעט הזמנתי ואז ראיתי במשוב שהאיכות...
יש בנקסטמישהו הזמין טפט על כל הקיר?
יש גם באלי, ונקסט לא נראלי שזה נפתח בנטפרי. בכולופן אני מעוניין לדעת אם מישו עשה ואיך יצא. האם באמת זה נראה תלת מימד..בנקסט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: