מחפשת קישור לשעון פשוט ועובד לגבר. תודה מראש
קישורשעון יד מחוגים פשוט, עלה 8.8 (עכשיו 9.2 כולל משלוח), הגיע תוך חודש, עטוף טוב מאוד, נראה יפה גוף השעון לא שמן כמו בשעון אחר שהזמנתי, לא בעננים אבל נחמד. עוד אין הרבה נסיון איתו, כשיהיה, אעדכן.
שכחתי להוסיף: הזמנתי את השחור, ומה שרואים בתמונה כשחור, זה לא כ"כ חזק זה נראה מתקרב לחום, אבל זה לגמרי שחור חזק, ועכשיו אני חושב שהייתי מזמין את החום, ולא את השחור.
דבר ראשון מה שפרסמתי זה 68.2 שח. בקישור עם התמונה.זה הקישור הכי זול למוצר?
72 ש"ח?
דבר ראשון מה שפרסמתי זה 68.2 שח. בקישור עם התמונה.
דבר שני כמי שהרבה מזמינה בעלי. המחיר הכי זול זה לא מה שהכי חשוב. מה שיותר חשוב הוא פידבקים חיוביים והמלצות על המוצר והמוכר כולל תמונות מאנשים שקנו ( במשובים) .
לפעמים קונים את הזול ביותר ונדפקים עם מוכר שלא שולח כמו שצריך את המוצר או שהמוצר פחות איכותי.
חבל...
צודקת 100%.מובן,
כוונתי הייתה - איני רוצה להזמין ולגלות אחר כך שזה נמכר ב20-30 ש"ח פחות גם ממוכר אמין.
אוקיי חושבת להזמין, תודה רבה.
יש לנגן גם זכרון עצמי בלי שום כרטיסמחפשת המלצה לנגן עבור ילד עם ממשק בעברית.
יש המלצה מנסיון? והאם זה מגיע עם כרטיס זיכרון או שיש צורך לקנות בנפרד?
תודה מראש
מחפשת תיק גב קיפלינג (חיקוי)
לא ילקוט אלא תיק לאחה"צ לנערה.
תודה!
תודה. פשוט ראיתי בחנות בזאר בארץ נגן ב20ש"ח והוא אמר לי שיש צורך בנוסף לקנות כרטיס זכרון.יש לנגן גם זכרון עצמי בלי שום כרטיס
אין לי המלצה לנגנים במחירים האלה, אני משתמש בנגן שעולה 200 שח ומרוצה מאד אם זה מעניין אותךתודה. פשוט ראיתי בחנות בזאר בארץ נגן ב20ש"ח והוא אמר לי שיש צורך בנוסף לקנות כרטיס זכרון.
יש לך המלצה?
קניתי את זה:קניתם בסוף?
גם אני מחפשת אשמח לקבל קישור לתרמיל גדול ואיכותי
אפשר קישור?רשמתי למעלה
לא צריך יותר ממאה מגה, אבל אני חושב שהכי קצת היום זה 16 ג'יגה או 8.אני צריכה כמות של כ50 כרטיסים קטנים לרמקול נייד, בכל אחד אני צריכה לשים כ8 שירים, 1-כמה מגה הכי קצת מתאים-הכי תמיד יש פחות מהכתוב. 2-מישהו קנה או מכיר בזול?
למה (ל' בשוא) את משתמשת בבטריות האלו? אשמח לדעת10 יחידות בטריות 2032 של פנסוניק
מעולות ועובדות היטב
כולן יחד בערך מחיר של אחת בארץ...
https://he.aliexpress.com/item/32814264762.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dFdgP5X
מנקה בקבוקים מסיליקון שהומלץ כאן
פשוט מדהים!!!
לא שורט, ומנקה היטב
https://www.aliexpress.com/item/Bab...586.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dFdgP5X
כמה תאים?קניתי את זה:
https://he.aliexpress.com/item/32851875953.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dFzNLis
איכות מעולה, אחרי שהגיע אחד, הזמנתי עוד שניים.
לא מאד גדול, בדיוק בגודל מתאים לבחורים שחוזרים לשבת הביתה, או לטיולים בביה"ס.
משקל מזון/אדם ויתכן שלקופצנית יש עוד מכשירים.למה (ל' בשוא) את משתמשת בבטריות האלו? אשמח לדעת
מתוך זיפי על התיק הזה [יותר יקר]כמה תאים?
מחפשת המלצה לנגן עבור ילד עם ממשק בעברית.
יש המלצה מנסיון? והאם זה מגיע עם כרטיס זיכרון או שיש צורך לקנות בנפרד?
תודה מראש
המלצה מכאן נגן איכותי בשימוש כמה חודשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: