מחזיק מוצץ עם אפשרות לשם אישי מאלף. כמה צבעים. 6650 הזמנותהיה פעם פה קישור למחזיק מוצץ עם אפשרות לשם אישי
אשמח לקישור, תודה
מחזיק מוצץ עם אפשרות לשם אישי מאלף. כמה צבעים. 6650 הזמנותהיה פעם פה קישור למחזיק מוצץ עם אפשרות לשם אישי
אשמח לקישור, תודה
איך מבקשים את השם?
בהודעה כותבים למוכר?
איך כותבים הודעה למוכר? חדשה בתחום...
יש אפשרות לדעת מה הגודל של העגילים? מתאים לנשים/ נערות/ ילדות?קבלו את קולקציית הקיץ של תכשיטי פנדורה!!!
צמיד עגילים וטבעות של פנדורה מהדגמים הכי חדשים.
עכשיו אצל המוכר הכי אמין באליאקספרס!!
כל התכשיטים עשויים 100 אחוז מ-Silver 925
ישנם דגמים שמגיעים עם הטבעת הלוגו של פנדורה. וישנם כאלה ללא ההטבעה.
הכל נעשה תואם לתכשיטים של פנדורה שמוצגים באתר הרשמי.!
בתוך הקישור יש צמיד בגדלים שונים וכן טבעות ועגילים וגם צ'ארמים.
בתמונות המצורפות יש קוד וגם תיאור
Ring= טבעת
earring=עגיל
bracelet=צמיד
Chrm=צ'ארם
(למשל הקוד 06 זה צ'ארם)
המחירים נעים בין 32 ש"ח ל 128 ש"ח.
הקישור לרכישה:
http://s.click.aliexpress.com/e/cVLea264
חובה לרשום למוכר gadi בהודעה!!!!
איפה רושמים? אחרי שלחצתם על קנה עכשיו- אתם מועברים לדף אישור פרטי הכתובת וההזמנה שלכם -תסתכלו למטה יש ריבוע שניתן להשאיר הודעה למוכר. ..
בתודה ויום נפלא!
הזמנתי, והחזרתי, וזוכתי.מישהי הזמינה פעם ממרקס אנד ספנסר? יש משלוח לישראל נורמלי ובחינם? והחזרות אם יש צורך?
אשמח לשמוע!
למי שקונה בזיפי...קישור ל פלאפון c2 מעולה מעולה אח שלי כבר הזמין כמה כאלה ומכר לאנשים שמאד מרוצים!!
מי שרוצה גם לקנות סים וקו דרכו שיפנה אלי..שרות 10!!
לא אני לא שמתי @R.H. DESIGN שמה תבקשו ממנהגם זהבהלה נדמה לי שמה קישור
וואו שרה, תודה.
איך יודעים מה גודל כל גליון. לא ראיתי איפה כתוב.
צטטת אותי אבל שים לב שערכתי את ההודעה שמתי בהתחלה קישור שאח שלי שלח לי מזמן ועכשיו שלח לי את הקישור היותר זול שמצא לאחרונה.למי שקונה בזיפי...
אני הזמנתי מאותו מוכר הגיע אלי שלשום, תוך פחות משבועיים!!
קישור לפלאפון C2 שהזמנתי (עולה 123 ש"ח פלאפון עם מטען, והסט המלא 136.9 ש"ח)
ראו תמונות ופירוט כאן
@בריקיםמזרן לעגלה - מאד פרקטי. עושה רושם של אפור מלאנג', כמו בתמונה
יש אפשרות לדעת מה הגודל של העגילים? מתאים לנשים/ נערות/ ילדות?
אני רק עכשיו רואה,אי אפשר לערוך...צטטת אותי אבל שים לב שערכתי את ההודעה שמתי בהתחלה קישור שאח שלי שלח לי מזמן ועכשיו שלח לי את הקישור היותר זול שמצא לאחרונה.
מזרון מצוין. קניתי אותו.מתכבס מעולה.
הבן שלך גבוה / שמן במיוחד?בגד לתינוק דבש. היגיע אתמול עדיין לא כיבסתי. בד נעים במיוחד, לא נראה ממש ג'ינס, אבל מתוק. 18 חודש מתאים בול לבני השבעה חודשים שלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: