נו, ואיך זה היום? מחזיק מעמד?אני העליתי די מזמן
נו, ואיך זה היום? מחזיק מעמד?אני העליתי די מזמן
קניתי לאחותינו, ואיך זה היום? מחזיק מעמד?
לא מצאתי איפה כותבים את השם למוכר. פליז עזרה...אני הזמנתי את זה, נראה לי המלצה מפה אבל עדיין לא קיבלתי (עם הלב הוא נראה ממש יפה):
https://he.aliexpress.com/item/Pers...496.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2ff74c4d4lx9Rb
ויש המלצות טובות על המוצר
אחרי הקניה, תשלחי הודעה למוכר עם השם.לא מצאתי איפה כותבים את השם למוכר. פליז עזרה...
לא מצאתי איפה כותבים את השם למוכר. פליז עזרה...
אחרי הקניה, תשלחי הודעה למוכר עם השם.
יש לך לC2?
יכול לשלוח לא בזיפיפלאפון נוקיה C2 הגיע עטוף כמו שצריך, והגיע בתוך פחות משבועיים! (בחרתי בערכה המלאה, לא חיבים) שימו לב לבחור בעברית.
1. פלאפון.
2. מטען.
3. חיבור USB.
4. אוזניות של נוקיה עם דיבורית.
כמובן שהגיע בתוך הקןפסא כמו שרואים, עטוף כמו שצריך, והגיע בתוך פחות משבועיים!
המסך לפלאפון עטוף היטב ובתוך קרטון, ועובד מעולה! הגיע גם כן מהר בתוך שבועיים וחצי.
אפשרי לסים כשר?פלאפון נוקיה C2 הגיע עטוף כמו שצריך, והגיע בתוך פחות משבועיים! (בחרתי בערכה המלאה, לא חיבים) שימו לב לבחור בעברית.
1. פלאפון.
2. מטען.
3. חיבור USB.
4. אוזניות של נוקיה עם דיבורית.
כמובן שהגיע בתוך הקןפסא כמו שרואים, עטוף כמו שצריך, והגיע בתוך פחות משבועיים!
המסך לפלאפון עטוף היטב ובתוך קרטון, ועובד מעולה! הגיע גם כן מהר בתוך שבועיים וחצי.
מישהו יודע אם אפשר להזמין רק בטריה? ואם אין אז איפה אפשר להזמין בטריה מתאימה, תודה!
צודקת.....למה לא לקנות בארץ?!
מישהו?מישהו יודע על מגן למצלמה של קנון 720?
משהו זול, שנראה נורמלי.
כמה מילויים יש?הזמנתי אתמול, מילויים של עטים
₪ 6.16 6%OFF | 24/48 pcs/הרבה מסיבת ניאון ג 'ל עט מילוי רב צבע צבעי מים מברשת עט מילוי עבור צבעוני ציורי מתנה https://s.click.aliexpress.com/e/bgbVjxGy
צריך לפרוץ, ואפשר גם להכשיר את המכשיראפשרי לסים כשר?
תתקשר אלי ואסדר לך את זה
0527101799
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: