הוא רוצה שתמדוד ותשלח לו תמונהמישהו יכול אולי לומר לי מה הכוונה? (התלוננתי על בגד, וזה מה שהוא כתב)
hello, is it different form the size chart> could you measure it and send thepicture thx
תניח על הבגד סרט מידה ותצלם)
הוא רוצה שתמדוד ותשלח לו תמונהמישהו יכול אולי לומר לי מה הכוונה? (התלוננתי על בגד, וזה מה שהוא כתב)
hello, is it different form the size chart> could you measure it and send thepicture thx
הם רוצים שתמדדו את הבגד ותצלמו עם הסרט מידה על הבגד, כדי לראות שזה לא תואם את המידה שהזמנתם.מישהו יכול אולי לומר לי מה הכוונה? (התלוננתי על בגד, וזה מה שהוא כתב)
זה לוקח עד 15 יוםפתחתי סכסוך, אליאקספרס סגרו אותו בהחלטה שהמוכר יחזיר לי כסף.
עבר הרבה זמן ועדיין לא זוכיתי ע''י המוכר.
מה עלי לעשות?
טוב, אז הם אמרו שאני אשלח חזרה והם יזכו אותי.מישהו יכול אולי לומר לי מה הכוונה? (התלוננתי על בגד, וזה מה שהוא כתב)
מוזר, אף פעם לא ביקשו ממני לשלוח חזרה, תמיד זיכו אותי והמוצר נשאר אצלי.טוב, אז הם אמרו שאני אשלח חזרה והם יזכו אותי.
המוצר עצמו עלה 40 שח בערך, והמשלוח (לפי בדיקה בדואר ישראל ) עולה 79 שח...
אין למה לשלוח, נכון?
נכון, כבר קרה פעמים שזיכו אותי, הפעם הם רוצים שאשלח.מוזר, אף פעם לא ביקשו ממני לשלוח חזרה, תמיד זיכו אותי והמוצר נשאר אצלי.
עבר כמעט חודשזה לוקח עד 15 יום
ראשית תבדקו כמה יעלה המשלוח כ"צרור קטן".טוב, אז הם אמרו שאני אשלח חזרה והם יזכו אותי.
המוצר עצמו עלה 40 שח בערך, והמשלוח (לפי בדיקה בדואר ישראל ) עולה 79 שח...
אין למה לשלוח, נכון?
כןזה מקורי?
והיום הגיע לי הסט שהזמנתי -
סינר אותו דוגמא - גם מאותו בד של החיתול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: