יש לכם?
אולי השמלה הזאת (צריך לבדוק את המידה)למי יש קישור לשמלה יפה שמתאימה לגברת בת שנתיים?
אני רוצה לחפש ת'בת שלי לגברת מגונדרת, יש לי כובע פייטים קטן כזה עם נוצה,
ושרשראות, ותיק צד אלגנטי
אני צריכה שמלה יפה ומתאימה
וגם איזה נעליים לשים לה?
הכי מתאים עקב.... אבל פה לא שייך
איך דרך קישור מסוים רואים עוד תמונות של שמלות מאותו מוכר?אולי השמלה הזאת (צריך לבדוק את המידה)
כדאי לראות גם את שאר השמלות של המוכר הזה
מתחת ללוגו של עליאקספרס כתוב השם של המוכר תלחצי על זהאיך דרך קישור מסוים רואים עוד תמונות של שמלות מאותו מוכר?
הקישור מראה לי רק את השמלה הספציפית הזו
יש לכם אהל או בריכה כזאת??יש לי רק את האהל (לא בריכה), את הכדורים השארתי לאלופי הספורט.
לגבי הבריכה עצמה (עלה 27 ש"ח) @פופקורן- עיצוב מקפיץ כתב/ה שהגיע אליהם כן. ו"ניתן להכניס 2 ילדים בערך בגיל הזה+כדורים. ממש כייף!"
מישהו קנה/הזמין??? שווה להזמין??
בס"ד
נשלח לי הודעה שממתינה לי חבילה בדואר ונמספר מעקב לא תואם את אף אחד מהפריטים שהזמנתי.
מה זה יכול להיות?
העניבה עבה או דקה??כמה דברים נחמדים שהגיעו:
מוצר מדהים למי שמסדר את הזקן - חתיכת פלסטיק שמשנה חיים עוזר לעשות פס ישר בזקן.
עניבה - הזמנתי לבחור ישיבה קטנה. הגיע אחרי למעלה מחודש. נחמד, שווה שישה שקלים..
נרתיק למצלמה גדולה - מעולה! קניתי ל SX60 שלי. זה אמנם גדול מידי ונשאר לי רווח בפנים, אבל לי זה לא מפריע. נרתיק איכותי, נראה נחמד. הרוכסן לא מרגיש צעצוע. בשימוש שבועיים.
פנסי לד קטנים עגולים שאפשר להדביק בתוך ארונות/מתחת מדפים. לא התלהבתי, חשבתי שיהיה להם אור חזק יותר. בפועל לא משהו.
מברשת שיניים חשמלית - קניתי לפני כחצי שנה בערך. השתמשתי עד עכשיו והייתי מרוצה ממש. היא התקלקלה בגלל שימוש לא נכון, ועכשיו אזמין עוד אחת. עלתה לי בסביבות 50 שח, מגיעה עם 4 ראשים להחלפה, ועובדת מעולה. הייתי מרוצה ממש. (מסקר מהיר שערכתי בארץ אין מברשות חשמליות פחות מ100 שח)
אוזניות אלחוטיות שמע מצוין, אבל הדיבורית לא טובה. לא שומעים בצד השני.
חפתים יפים ממש
האם המברשת נטענת ? או אם סוללה?
העניבה עבה או דקה??
אהל כדורים מבד זהה לבריכה.יש לכם אהל או בריכה כזאת??
יש לך תמונה לא מהאתר אלא שאת צילמת???סולתת AAA רגילה
סטנדרטית לחלוטין. לא דקה בכלל לטעמי.
אשמח לקבל קישורים לפריטים יפים וקלאסיים שניתן להזמין תואמים לאם וילדה בת שנה ורבע ( ראיתי דברים עם כיתובים גדולים באנגלית ומיקימאוסים- אני מחפשת משו שנוכל ללבוש יחד ברחוב).
תודות
https://he.aliexpress.com/item/Cart...expid=8289c153-4e5c-421c-b161-5b4525234750-14יש מצב למיקימואס???
קודם תפתחי סכסוךנסגרה לי הזמנה של מוצר שעדיין לא הגיע. יש מה לעשות? לפתוח סכסוך או לנסות לשלוח הודעה למוכר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: