אשמח לקבל קישורים לפריטים יפים וקלאסיים שניתן להזמין תואמים לאם וילדה בת שנה ורבע ( ראיתי דברים עם כיתובים גדולים באנגלית ומיקימאוסים- אני מחפשת משו שנוכל ללבוש יחד ברחוב).
תודות
תודות
דבר ראשון כעת המוצר אזל.אוזניות סמסונג- הזמנתי 2 מהמלצות מפה..אך שתיהן היו דפוקות לחלוטין!!!
https://he.aliexpress.com/item/EHS6...466.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1b8f4c4dA9LvRi
הזמנתי את זה ואחרי שבוע זה הפסיק לעבודאונקי בצורת גיטרה- מגניב ביותר!!!
במצב כזה נראה לי שצריך לפתוח סיכסוך (אם עוד אפשר), כמובן במידה שהשימוש היה סביר.הזמנתי את זה ואחרי שבוע זה הפסיק לעבוד
גם שלי הפסיק לעבוד אחרי כחודש.הזמנתי את זה ואחרי שבוע זה הפסיק לעבוד
שמתי קישור במילה פרחים.יש מצב לקבל קישור לפרחים?
מחזיקות מעולה את השיער.איך האיכות של הבננות?
קניתי לטלפון 208, ולא עובד....דבר ראשון כעת המוצר אזל.
אבל דבר שני ויותר חשוב, אני קניתי מאותו קישור ממש, 4 אוזניות וכולן מצויינות ממש.
אולי קניתם לנוקיה C2 או משהו כזה ולכן לא עבד?
יש מכשירים שונים שצריכים אוזניות שונות, ואפילו נוקיה C2 ו208 זה שני סוגי אוזניות (ל208 האוזניות של סמסונג מצויינות).
אז תנסו לפתוח סכסוך אם לא עבר עדיין הזמן.קניתי לטלפון 208, ולא עובד....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: