בבקשה שימו לב שאפשר למצוא יותר בזול אבל לפעמים מדובר בסינר קטן יותר לשיקולכםאשמח לקישור שלך
שימי לב. תלוי איזה תיק.תיק מישהו קנה משהו יפה מודרני עדכני לנערה?אשמח לקבל המלצות
כן..שאלה לכל הקונות באלי אקספרס, נקסט וכו'- איך אתן משלמות?באשראי הרגיל?
אשראי בין לאומישאלה לכל הקונות באלי אקספרס, נקסט וכו'- איך אתן משלמות?באשראי הרגיל?
ויזה נטען של בנק הדואר.שאלה לכל הקונות באלי אקספרס, נקסט וכו'- איך אתן משלמות?באשראי הרגיל?
זה קצת מעצבן אבל מלחיץ אותי שפריטי האשראי שלי יסתובבו באתרים שאין לי מושג מה הם וזה גם קצת ביקורת על ההוצאות... אחרת כול אליאקספרס היה אצלי בבית...איך זה עובד?
יש עמלה?
כמה?
מזדהה.. אחרת כול אליאקספרס היה אצלי בבית...
מפעם לפעם אני נאלצת לרוקן את עגלת הקניות אחרי שאספתי מעל 100 מוצרים...מזדהה
מפעם לפעם אני נאלצת לרוקן את עגלת הקניות אחרי שאספתי מעל 100 מוצרים...
אני עדיין לא מתנסית בכאלה נסיונות אבל לדעתי כדאי וראוי להציב לעצמכם מספר מסויים של דולרים, שאתן קונות בשבוע. אולי 5$ או מה שתחליטו שיהיה סכום ראוי בהחלט לבזבוז שבועי.זה קצת מעצבן אבל מלחיץ אותי שפריטי האשראי שלי יסתובבו באתרים שאין לי מושג מה הם וזה גם קצת ביקורת על ההוצאות... אחרת כול אליאקספרס היה אצלי בבית...
ניגשים לסניף הדואר ותמורת 40 ש"ח מקבלים כרטיס.
ההטענה הראשונה היא בחינם.
אח"כ כול הטענה עמלה של אחוז או 7 ש"ח הגבוה משניהם.
אפשר לטעון בכול סניף דואר או בהעברה מהחשבון שלך לחשבון (הוירטואלי) של הכרטיס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: