לא חשמלי, אפשר להשתמש בשבתזה חשמלי? מותר להשתמש בשבת?
תודה!
יש לי מהארץ.קש שתיה.
חמוד ביותר.
גובה סטנדרט,ומה הגובה של הילדים? רגיל? גבוהים?
לפעמים שקונים הרבה מאותו פריט יש הנחה של המוכר, תבדקי, אולי זה לא יוצא לך יותר יקר.אני רוצה להזמין כמות של פריט באליאקספרס,
משלוח חינם רק על הפריט הראשון, החל מ2 פריטים עולה משלוח. איך אני יכולה לחסוך את מחיר המשלוח?
אם אקנה כל יום או כל יומיים, זה יעזור? או שצריך יותר זמן בין הזמנה להזמנה?
וואו מרשים!!לכל מי שקונה באמזון הרבה -
פיתחתי תוסף שמאפשר להשוות מחירים בין כל האמזונים באירופה וארה"ב כולל מחיר המשלוח לישראל. התוסף מאפשר לכם לבדוק אם אפשר למצוא את המוצר שאתם רוצים במחיר יותר נמוך מחנות אחרת של אמזון.
אחרי שתתקינו את התוסף פשוט נכנסים לאמזון לדף מוצר ולוחצים על התוסף ומקבלים את כל המחירים בכל האמזונים השונים.
קישור להורדת התוסף.
בדקתי, לכן אני שואלת.לפעמים שקונים הרבה מאותו פריט יש הנחה של המוכר, תבדקי, אולי זה לא יוצא לך יותר יקר.
זה יחסית גדול, לילד בן 6 התאים מידה 5 (בד"כ הוא מידה 6)איך המידות?
לאיזה גיל- איזה מידה קנית?
האם משהו קנה את שעוני חיקוי המותגים של RUTI<?
אשמח לקבל חו"ד .
קניתי את המייקל קורס, יש לי אותו חודש בינתיים מעולה.
חברה קנתה את אותו שעון והפסיק לעבוד אחרי שבוע.
מישהי הזמינה כיסוי דמוי עור לידית או פגוש לעגלת תאומים?
החנות הזו נסגרה כבר ולכן המוצר לא קיים. זה נשמע דבר אדיר (חוץ מהקטע של הניקוי. בטח נוראי). אולי מישהו יאתר קישור תקין.סיר מדהים - לחימום שני מוצרים במקביל או להגשה לשני מוצרים במקביל.. כמו עוף ותפוחי אדמה.
מה זה עושה? גורם לדלת להיסגר מעצמה?מחזיק לקאפה [נראה לי כך כותבים] לארונות מטבח מחזיק מעולה.
החנות הזו נסגרה כבר ולכן המוצר לא קיים. זה נשמע דבר אדיר (חוץ מהקטע של הניקוי. בטח נוראי).
זה ארונות מטבח עם הרמה, זה מחזיק את הדלת ארון למעלה.מה זה עושה? גורם לדלת להיסגר מעצמה?
אפשר קישור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: