שמרתי לי בסל ועוד לא הזמנתי...משהי המליצה כאן באשכול מזמן על סיכות שחורות כאלו שמתאימות לכיפות,
כאלו ששמים גם בפאה
כבר הלכתי המון עמודים אחורה ולא מצאתי את הקישור
אם יש למשהי את הקישור-אשמח מאד
צלחת מסתובבת לקישוט עוגות- מתאימה גם לעוגות רחבות
רק אצלי הקישורים האלו לא עובדים?תיק גב נוסף מאותו המוכר. גם מקסים. הוורוד קצת יותר חזק וילדותי מבתמונה ולכן לא מתאים לנערות רק לילדות
תיקנתי קישורים, מקווה שעכשיו זה בסדררק אצלי הקישורים האלו לא עובדים?
מעניין-כבר חודש וחצי לא מגיעתיקי גן מקסימים. ממש מושלמים- הגיעו במהירות שיא- שבועיים.
איזה מידה לקחת בשמלה? לאיזה גיל?צלחת מסתובבת לקישוט עוגות- מתאימה גם לעוגות רחבות.
תיקי גן מקסימים. ממש מושלמים- הגיעו במהירות שיא- שבועיים.
אחד התיקים היפים שראיתי. רך ואיכותי, פשוט מהמם. הגיע מהר מאוד.
תיק גב נוסף מאותו המוכר. גם מקסים. הוורוד קצת יותר חזק וילדותי מבתמונה ולכן לא מתאים לנערות רק לילדות
תיק צד לא מומלץ- לא איכותי ונראה זול, הגוון הרבה פחות יפה, והחוט מגיע בנפרד וצריך לקשור.
תיק צד- חשבתי שיתאים לחיידר לבן שלי, אבל הוא די קטן, מתאים לכריך מלחם, אבל לא ללחמנייה, ולא לבקבוק. השחור שלו מאוד דהוי. אבל חוץ מזה הוא נראה טוב ואיכותי.
אביזרי שיער ליצירת קוקס- הגיע מהר.
שמלה מתוקה ופשוטה, שווה את המחיר הזול. מונח יפה על הילדה.
תבנית שקעים מוצלחת- בצורת לבבות.
לגבי הבלוטוס- בשביל מה צריך אנגלית? למה בעצם צריך שפה מסוימת? סליחה על הבורות אבל אני רוצה להזמין ורוצה להבין...זה מקבץ דברים מוצלחים שהזמנתי לאחרונה
ארנק יפה ומוצלח
בלוטוס שמע מצוין, אין אנגלית
תיק לבנות
מיני מקרן ביתי מוצלח במיוחד ביחס למחיר
כבל מגנט לפלאפון, דבר מבורך
נרתיק למצלמה
איפה רשמת דחוף?קחו עצה טובה לגבי מהירות משלוחים באלי אקספרס.
הזמנתי מנשא שבעבר לקח חודשיים עד שהגיע!
בהזמנה כתבתי שאני צריכה אותו דחוף.
לא יאומן!
הגיע אחרי שבוע וחצי!
אני גם כתבתי פעם שאני צריכה דחוף,קחו עצה טובה לגבי מהירות משלוחים באלי אקספרס.
הזמנתי מנשא שבעבר לקח חודשיים עד שהגיע!
בהזמנה כתבתי שאני צריכה אותו דחוף.
לא יאומן!
הגיע אחרי שבוע וחצי!
בעקרון שפה נחוצה בשביל לשמוע את המספרי טלפון שמתקשריםלגבי הבלוטוס- בשביל מה צריך אנגלית? למה בעצם צריך שפה מסוימת? סליחה על הבורות אבל אני רוצה להזמין ורוצה להבין...
את בטוחה?לכל המעוניין. (לי זה היה חדש)
אפשר עכשיו לשלם בעלי אקספרס עם פייפל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: