נכתב ע"י 8787;1408264:הזמנתי איזשהוא בגד לפני בערך חודש
ועכשיו מגיע לי הודעה שההגנת רכישה הולכת להסתיים
בדקתי עם המס' מעקב שהמוכר שלח לי באתר הסיני וזה מה שהוא נתן לי
יש מישהוא שמבין מה זה אומר ויכול בבקשה להסביר לי
נכתב ע"י שיר770;1408272:פריטים קטנים באלי אקספרס- יש סיכוי שיכנסו במעטפה ויגיעו לתיבה או שבכל מקרה צריך לרוץ לדואר?
דימיינתי סיני קטן עם מעטפה ובה צעצוע פלסטיק דופק לך בדלת...נכתב ע"י bracha;1408299:היו כמה פעמים שהם דפקו לי בדלת.
(משהו שקניתי ב- 10 שקל הגיע עד הבית )
נכתב ע"י שיר770;1408272:פריטים קטנים באלי אקספרס- יש סיכוי שיכנסו במעטפה ויגיעו לתיבה או שבכל מקרה צריך לרוץ לדואר?
נכתב ע"י רותי בן שימול;1408355:קחי אוויר אמור לקחת לפחות שבועיים אם לא יותר עד שהפריט הראשון מגיע.
כל פריט מגיע בנפרד אלא אם כן רכשת כמה פריטים מאותו המוכר.
אצלי עברו שלושה שבועות עד שהתחילו הפריטים להגיע טיפין טיפין.
נכתב ע"י sarit_f;1408017:דיבורית לרכב, מישהו קנה והתנסה?
נכתב ע"י zipi m;1408454:מישהי יכולה לבדוק לי באתר http: // www. 17track.net/index_en.shtml
מה קורה עם החבילה שלי
מי שיכולה אם תוכל ליצור איתי קשר באישי ואני יביא לה מספר מעקב
תודה רבה
נכתב ע"י אבי דן;1408526:האם לנקסט יש מספר שמדברים בעברית ?
מה זה המספר 1809213016 זה לא בארץ אפו זה ?
נכתב ע"י sarit_f;1408751:ניסיתי לשאול 4 מוכרים באליאקספרס אם אפשר לשלם בפאיפל, אף אחד לא הסכים..
נכתב ע"י yc;1408828:כדי לשמור על כספך מה דעתך שנחזיר לך את הכסף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: