כסוי לידית מצויןיש למישהי נסיון עם אביזרים לעגלת יויו?
כמו למשל- כיסוי לידית/פגוש/מחזיק לבקבוק?
אם יש לך נסיון עם משהו שהגיע ואת מרוצה, אשמח שתשתפי,תודה רבה!!!
https://he.aliexpress.com/item/new-...32617622980.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.lJnyxu
כסוי לידית מצויןיש למישהי נסיון עם אביזרים לעגלת יויו?
כמו למשל- כיסוי לידית/פגוש/מחזיק לבקבוק?
אם יש לך נסיון עם משהו שהגיע ואת מרוצה, אשמח שתשתפי,תודה רבה!!!
ראוי לציין שמדובר בקישור אפילייט (שיווקי)ומה אכפת לכן?
מי שמתאים לה שתירכוש ומי שלא לא....
איזה מידה הפיזמות. כי רציתי להזמין משהוא דומה ולא ידעתי איזה מידה לקחתקניתי את 2 הפיגמות האלה וגדולות על הבת שלי, אם מישהי רוצה,מוכרת במחיר עלות מבני ברק. (חדש באריזה)
גודל 100 ס''מ.מתאים לגיל 3.
https://goo.gl/o7C1k2צפה בקובץ המצורף 342977 צפה בקובץ המצורף 342978
אני כבר שנים מזמינה באליאקספרס פיגמות כ הן מעולות ונשמרות כמו חדשות למשך שנים. תמיד הזמנתי לפי הגיל וזה היה מעולה אז גם הפעם הזמנתי מידה 2 לילדה בת שנתיים אבל בסרגל מידות מופיע שזה לא 80 ס''מ כמו שצריך לילדה בת שנתיים אלא יותר.. ואני לא בדקתי אותו..איזה מידה הפיזמות. כי רציתי להזמין משהוא דומה ולא ידעתי איזה מידה לקחת
בתודה מראש
,קניתי את 2 הפיגמות האלה וגדולות על הבת שלי, אם מישהי רוצה,מוכרת במחיר עלות מבני ברק. (חדש באריזה)
גודל 100 ס''מ.מתאים לגיל 3.
https://goo.gl/o7C1k2צפה בקובץ המצורף 342977 צפה בקובץ המצורף 342978
היא רחבה?
די מהר יחסית לאיך שמגיעים לי משלוחים... נראה לי שבועיים או שלושה,
תוך כמה זמן הגיע לך?
לגבי הפיג'מה, לילדה בת 3.5 לקחת מידה 3 או 5?דברים שהזמנתי בתקופה האחרונה ומומלצים
פיג'מות לילדות - חורשות עליהן כבר חצי שנה - כביסה וייבוש וכמו חדש
לאהיא רחבה?
מתאימה לחודש טשיעי??
יש לך קישורים מומלצים?אני כבר שנים מזמינה באליאקספרס פיגמות כ הן מעולות ונשמרות כמו חדשות למשך שנים. תמיד הזמנתי לפי הגיל וזה היה מעולה אז גם הפעם הזמנתי מידה 2 לילדה בת שנתיים אבל בסרגל מידות מופיע שזה לא 80 ס''מ כמו שצריך לילדה בת שנתיים אלא יותר.. ואני לא בדקתי אותו..
אז כדאי לבדוק לפי הסרגל וגובה הילד.
אפשר הרבה פעמים להסתכל במשובלמי שיש קישורים לבגדי נשים למידות 46-48
אבל... שבתמונה לא יראו נשים (אחרת נטפרי חוסם)
להכנס דרך הקטגוריה של בגדי נשים הוא גם חוסם... ולכן צריכה דוקא קישורים ישירים.
מכל הפיגמות שהזמנתי. ש לי רק מעט קישורים רב מה שהזמנתי כל השנים כבר לא פעיליש לך קישורים מומלצים?
הפיז'מות הנ"ל ניראות איכותיות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: