גם לי לא
חלק מהקופונים תקפים רק למוצרים מסוימים.גם לי לא
היה לי משהו מוזר עכשיו..
הגעתי להזמנה של 380 קופון של 15% הוריד לי לך-350 קופון של 20% לא הוריד כלום! ושל 10% הוריד לי ל-320
מוזר, הזמנתי לאחרונה פעמיים והיה לי בחשבון קופון של 20%/25%, תלוי בסכום הקניה.עשיתי הזמנה ב300 בלי שום קפון זה ניהיה אתר לא שווה בכלל אני עברתי לטאמו שם יש מלא קופנים העיניין שהיתי צריכה משהו ספציפי שיש רק בשיין אבל אני לא יזמין משם שוב בתקופה הקרובה יוצא יותר יקר
זול שווה זולמתוך אתר כל רגע
הרשויות בקוריאה דיווחו כי מצאו רמות חריגות של חומרים כימיים במוצרים שנמכרו באתר הקניות Shein • הבדיקה מצאה רמות גבוהות פי 428 מהתקינה המותקנת של החומרים המסוכנים בנעליים לילדים • שיין: מתייחסים ברצינות ר
לכל הארץ זה ללא מכסהאם במודיעין עילית צריכים לשלם מכס לקניות בשיין? שולחים דרך דואר ישראל? או ששולחים דרך שליחויות?
לי הם גם כתבו אימייל כזה וזה 50 נקודות וזה שווה חצי דולר..........התעכב לי משלוח משיין שלחו לי מייל שמזכים אותי ב-50 ש"ח בחשבון שתקף למשך 30 יום
אני רוצה לסגור עכשיו הזמנה איפה אני רואה את הזיכוי הזה?
ואיך מממשים אותו?
אם זה זיכוי אז על זה מזכים באשראי . אבל כתבו פה נקודות אז תבדקי אם מדובר בנקודות או זיכוי כספי.התעכב לי משלוח משיין שלחו לי מייל שמזכים אותי ב-50 ש"ח בחשבון שתקף למשך 30 יום
אני רוצה לסגור עכשיו הזמנה איפה אני רואה את הזיכוי הזה?
ואיך מממשים אותו?
אין זיכוי לא של נקודות ולא בארנק...אם זה זיכוי אז על זה מזכים באשראי . אבל כתבו פה נקודות אז תבדקי אם מדובר בנקודות או זיכוי כספי.
כל יום ראשון משלוח חינםיש עדיין משלוחים חינם?
יש להם צ'אט שעונים אחרי 24 שעותתשאלי בשירות לקוחות
בטוח?כל יום ראשון משלוח חינם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: