הסתדרתי, תודה.מה הקופון של 20% או יותר? דחוף...
בשיין לא משלמים מכסשאלה כללית -ממש דחוף!!!!
קניתי אתמול מ'שיין' ב72$ (הגעתי כמעט לתקרת המס 75$).
מתי אני יוכל לעשות עוד קנייה ב'שיין' ב 50$ בערך- כדי שלא יהיה לי מס שיגיע לארץ...??
צריך לחכות לחודש הלועזי הבא?? או חודש מהיום???
תודה מראש!.
השאלה היתה שאני לא רוצה לשלם מע"מ (לא מכס) מעל 75$ -אז מתי אני אמור לעשות עוד קניה?בשיין לא משלמים מכס
את יכולה להזמין בכל סכום שתרצי.
אפשר לקנות בשיין אפילו באלף שח ולא תשלם מכס. מנסיון (של קרוב לסכום הזה)!השאלה היתה שאני לא רוצה לשלם מע"מ (לא מכס) מעל 75$ -אז מתי אני אמור לעשות עוד קניה?
ואני חוזר על השאלה...
מתי אני יוכל לעשות עוד קנייה ב'שיין' ב 50$ בערך- כדי שלא יהיה לי מע"מ שיגיע לארץ...??
(כי ביחד זה עוקף את ה75$)
תודה מראש!.
היום שמעתישאם קונים כמות יחסית גדולה לדוג' 60 חתיכות ממוצר כן יש מכס,בשיין לא משלמים מכס
את יכולה להזמין בכל סכום שתרצי.
אז למה רשות המיסים אומרת שעל כל המוצרים מעל 75$ יש מע"מ?אפשר לקנות בשיין אפילו באלף שח ולא תשלם מכס. מנסיון (של קרוב לסכום הזה)!
באלי אקספרס זה ככה (אולי גם אמזון וכדו'),אז למה רשות המיסים אומרת שעל כל המוצרים מעל 75$ יש מע"מ?
באתר - בפרוט הזמנות את לוחצת על החזר פריט
החזר על הזמנה ראשונה היא חינם גם על כמה פריטים
בוחרת מה את רוצה וכמות וסיבה
מאשרת
בוחרת החזר דרך Israel post
וזה בחינם
בוחאת החזר לאשראי/כרטיס/ארנק
מגיע לך ברקוד החזרה -שזה דף שאת צריכה להדפיס ולהדביק על החבילה
2. את אורזת את המוצרים בשקית חזרה וטובה (עדיף לא של מותג או להפוך את השקית לצד הפנימי)
מדביקה את הדף/ברקוד
מביאה לפקידה בדואר ללא המתנה בתור
מחכה שבוע + עד שהכסף חוזר
חכה ליום שני או שלישיקוד קופון של 25 אחוז בקניה מעל 800 יש?
לא רשום על החבילה את הסכום. ואגב אפילו בעלי אקספרס אפשר לנסות לבקש מהמוכר לרשום סכום אחר ואז יעבירו את זה בלי מכס אלא אם כן על המזל יחליטו לפתוח את החבילה. סלולר בכלל אין מכס (מנסיון)אז למה רשות המיסים אומרת שעל כל המוצרים מעל 75$ יש מע"מ?
וחבל שלא הזמנת בסכום גדול כי ככל שהסכום גדול יותר יש יותר הנחות והמחיר לכל מוצר הוא קטן יותרהשאלה היתה שאני לא רוצה לשלם מע"מ (לא מכס) מעל 75$ -אז מתי אני אמור לעשות עוד קניה?
ואני חוזר על השאלה...
מתי אני יוכל לעשות עוד קנייה ב'שיין' ב 50$ בערך- כדי שלא יהיה לי מע"מ שיגיע לארץ...??
(כי ביחד זה עוקף את ה75$)
תודה מראש!.
צריך להיזהר, כי בעל חנות אחת היה לא הכי חכם וכתב מחיר אחר, לא הגיוני למוצר.. ושילמתי מכס+אגרת טיפול..לא רשום על החבילה את הסכום. ואגב אפילו בעלי אקספרס אפשר לנסות לבקש מהמוכר לרשום סכום אחר ואז יעבירו את זה בלי מכס אלא אם כן על המזל יחליטו לפתוח את החבילה. סלולר בכלל אין מכס (מנסיון)
בשיין אפשר להזמין בסכומים גדולים ומ500 שקל זה מגיע הביתה ומחזירים בחינם מה שלא רוצים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: