ואם אין לי אפשרות לקבל SMS? מה ניתן לעשות?תבדקי בציטה את המספר הזה בחיפוש
ותבדקי אם זה שם....
ואם אין לי אפשרות לקבל SMS? מה ניתן לעשות?תבדקי בציטה את המספר הזה בחיפוש
ותבדקי אם זה שם....
נראה לי שא"א כ"כ לדעת,אני צריכה את הזמנה שלי נורא דחוף
אם זה המעקב אז עוד כמה זמן בערך זה לוקח
תודה
צפה בקובץ המצורף 1125780
איך אני בודקת ?אבל, איזה חברת משלוחים זה?- לפעמים יש כאלה שיותר מהר...
אף אחת לא יודעת? אני רואה שלרוב הם שולחים עם צ'יטה. אבל זה לא, מישהי יודעת/מנוסה?שלום, ביצעתי הזמנה משיין, קיבלתי מספר מעקב של חברת GCX. איך אני יודעת אם זה יגיע אלי לבית או לנקודת איסוף? אני לא מוצאת מידע בעניין. ואם לנקודת איסוף, בד"כ החברות נותנות אפשרות לבחור את הנקודה, בחברה הנ"ל אני לא מוצאת אופציה כזאת.
אף אחת לא יודעת? אני רואה שלרוב הם שולחים עם צ'יטה. אבל זה לא, מישהי יודעת/מנוסה?
לקוח יקר, שמנו לב שמספר המעקב XXXXXממתין לאיסוף כעת. בשל ההסגר באזורים מקומיים, שירות האיסוף יושפע. אם אתה מעוניין במשלוח עד הבית שלך, אנא צור קשר עם הספק המקומי כדי לשדרג את השירות ולקבל את החבילה שלך. אנו תמיד עומדים לשירותכם אם אתם זקוקים לעזרה כלשהי. הערה : אנא עקוב אחר הודעת הספק המקומית אם קיבלת אותה מראש. אנא התעלם מהודעה זו אם כבר יש לך את החבילה. שירות לקוחות SHEIN מישהו יודע מה זה אומר? |
תפנו לחברת המשלוחים במייל- עונים מהר ונותנים את המידעהי
קיבלתי כזו הודעה, אבל לא קיבלתי הודעה מנקודת האיסוף או מחברת השליחויות:
הבעיה שאני לא יודעת מי החברת משלוחיםתפנו לחברת המשלוחים במייל- עונים מהר ונותנים את המידע
למה אין?מה קרה שאין היום משלוח חינם?
כתבו פה שתמיד ביום ראשון משלוח חינם בכל סכום
ניסיתי אתמול בלילה והוסיפו לי 30 ש"ח משלוח, לא ניסיתי עכשיו, לא יודעת מה קורה עכשיו,למה אין?
רשום מתנה חינם בקניה מעל 135 + משלוח חינם ללא מינימום
אולי תנסי עם פייפאל?פעם ראשונה שלי בשיין, אני מנסה לשלם כבר מס' פעמים, ניסיתי בכמה כרטיסים שונים אבל פשוט בכל פעם הוא כותב את ההודעה הבאה: (ניסיתי להחליף דפדפן)
אשמח לעזרה,
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 1128134
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: