בדרכ בשיין עצמו יותר זולמישהי יודעת איך אני מוצאת מוצר של שיין בחנות שלהם באליאקספרס?
והאם זה אותם מחירים?
יש קישור לחנות שלהם שם?
אם את רוצה יש לי תוסף שיכול למצוא באליאקספרס אני יכולה למצוא לך
בדרכ בשיין עצמו יותר זולמישהי יודעת איך אני מוצאת מוצר של שיין בחנות שלהם באליאקספרס?
והאם זה אותם מחירים?
יש קישור לחנות שלהם שם?
אני אשמחבדרכ בשיין עצמו יותר זול
אם את רוצה יש לי תוסף שיכול למצוא באליאקספרס אני יכולה למצוא לך
מה לחפש?אני אשמח
את יכולה לצרף לי את התוסף?מה לחפש?
alitoolsאת יכולה לצרף לי את התוסף?
איזה תוסף זה?
יש לי את זה, אבל התמונות חסומות.alitools
תעשי חיפוש באינטרנט
מה עושה התוסף הזה?alitools
תעשי חיפוש באינטרנט
תודה על ההסבר.1. החזר על הזמנה ראשונה היא חינם גם על כמה פריטים
2. את אורזת את המוצרים בשקית חזרה וטובה (עדיף לא של מותג או להפוך את השקית לצד הפנימי)
מדביקה על השקית את הברקוד עם הפרטים של ההחזר
מביאה לדואר
מניחה אצל הפקידה (ללא תור) וסיימת
בסוף תהליך ההחזרה באתר יש אפשרות להוריד את הברקודתודה על ההסבר.
1. היכן יש לי את הברקוד?
2. האם לאחר מכן אקבל החזר כספי?
לכאורה זה יבוא מחר,גם לי זה קרה כמה פעמים ויום אח"כ זה הגיע.(אם הבנתי שזה אמור לבוא לבית ולא לדואר)אני קונה הרבה פעמים בשיין, אבל כעת קיבלתי הודעה כזו:
לקוח יקר,
חבל שבהזמנה שלך GSHN1P19B000XFL מספר המעקב SGFGP0001825355YQ נסיון המסירה הנכשל. הסיבה העיקרית נובעת מכתובת / מספר טלפון לא מסודר / אף אחד לא בבית בזמן המסירה וכו '. אנא צור קשר עם הספק המקומי שלך בכדי לקבל את החבילה בקרוב במקרה שיחזור לשולח. אנו עומדים לרשותך תמיד אם אתה זקוק לעזרה
מה עלי לעשות?
תודה
תודה. הלוואי, אעדכןלכאורה זה יבוא מחר,גם לי זה קרה כמה פעמים ויום אח"כ זה הגיע.(אם הבנתי שזה אמור לבוא לבית ולא לדואר)
תשאלי אותם מחר בבוקר בצט הם עונים בין 8 ל4מה יכול להיות הסיבה שלא נותן לי לשלם על כרטיס מתנה?
(ניסיתי עם כרטיס שתמיד משלמת איתו על קניות בשיין)
די דחוף ליהזמנתי חבילה משיין
אני גרה בבני ברק
והגיע לרמת גן ממש רחוק לי...
מה עושים?
או שתבקשי ממשהיא שגרה באזור שתוציא לך - בעזרת יפוי כחדי דחוף לי
מישהו?
תמיד זה מגיע לסניף הקרוב ליאו שתבקשי ממשהיא שגרה באזור שתוציא לך - בעזרת יפוי כח
או שתצטרכי לסוע לשם
לא חושבת שיש פיתרון אחר
פעם הבאה פשוט תבקשי לשנות כתובת , באתר עצמו
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: