עשיתי הזמנה גדולה במוצאי שבת שעברה, וקבלתי עכשיו עם שליח של דואר ישראל עד הבית.יש פה הרבה עם אותו סיפור... כנראה שלחו גם לך דרך דואר ישראל.
עשיתי הזמנה גדולה במוצאי שבת שעברה, וקבלתי עכשיו עם שליח של דואר ישראל עד הבית.יש פה הרבה עם אותו סיפור... כנראה שלחו גם לך דרך דואר ישראל.
לא רשם לי כלום ולכן זה מתסכל רשם לי כך:צריך באתר לבקש שרוצים להחזיר את החבילה, מקבלים ברקוד שצריך להדביק על החבילה וצריך לבחור נקודת איסוף שם שמים את החבילה (לא דואר ישראל),
צריך לשים לב שפעם ראשונה זה חינם אבל אחכ זה עולה 15 שח
אני רואה שזה כבר לא כמו שרשמתי שזה מה שהיה פעם, את צריכה לבחור איך לשלוח.לא רשם לי כלום ולכן זה מתסכל רשם לי כך:
את יודעת להסביר לי מה רשום ולאן אני צריכה להביא את זה
צפה בקובץ המצורף 994485
הוא לא נתן לבחור דרך אחרת רק דרך עצאיתאני רואה שזה כבר לא כמו שרשמתי שזה מה שהיה פעם, את צריכה לבחור איך לשלוח.
לא עשיתי את זה ככה, אבל אולי עדיף דרך הדואר..
כתוב הכתובת להחזרות שלנו,הוא לא נתן לבחור דרך אחרת רק דרך עצאית
אבל את רואה כתובת וברקוד שצריך לרשום על החבילה ?
תודה על הסבלנות
לי אותו דבר כתוב שהגיע להם מידע על חבילה משיין שאמורה להגיע.ממש מתסכל כשהמשלוח הוא דרך הדואר.
הזמנתי לפני שלושה שבועות וקצת, ובאתר הדואר עדיין כתוב שהגיע להם מידע על חבילה משיין שאמורה להגיע.
החוויה להזמין משיין, בין היתר, היתה בגלל מהירות ההגעה לבית\לנק' האיסוף.
עריכה: עכשיו הגיע אות חיים מהדואר שהחבילה בדרך אל הסניף בעיר.
גם אני התכתבתי איתם, הם אמרו לי שיתנו לי "פיצוי" 50 נקודותלי אותו דבר כתוב שהגיע להם מידע על חבילה משיין שאמורה להגיע.
ועדיין אין אות חיים...
איך ניתן ליצור איתם קשר?
שלחתי הודעה במייל והם הטיחו תגובה תוך 48 שעות ולא הגיבו
לפני ששלחתי להם הודעה הם כתבו לי שיש לי 50 נקודות.גם אני התכתבתי איתם, הם אמרו לי שיתנו לי "פיצוי" 50 נקודות
והם מבררים מול חברת הלוגיסטיקה מה קורה עם החבילה.
תשלחי להם הודעה דרך האתר - בשירות לקוחות
בארכיון שירות (משהו כזה, זה לא מולי)לפני ששלחתי להם הודעה הם כתבו לי שיש לי 50 נקודות.
אח"כ שלחתי הודעה ולא ראיתי שקבלתי מענה. (כתבו שכשתתקבל תגובה הראה אותה במיל)
יש לך מושג איך בודקים דרך האתר?
תודה.
כתבו על זה הרבה באשכול זה.חברה של בתי אמרה לה שהיא ממירה לכסף טורקי ואז יוצא לה יותר זול משמעותי
למישהו יש מושג אם זה נכון , וא"כ איך עושים את זה ?
תנסי אבל לא מאמינה שזה יעזור.הזמנתי ב 11/10 , המשלוח שלי דרך חברת GCX
באתר שלהם לפי מספר מעקב מראה מה 17/10 עד עכשיו שהמשלוח בדרך מחול, וזה לא משתנה.
פניתי לחברה והם אמרו שהם אחראיים על המשלוח רק מרגע שהוא מגיע לישראל.
מה עוד אפשר לעשות??? יעזור לי לפנות לשיין עצמם??
שבוע שעבר קיבלתי דרך הדואר חבילה של 400 שקל ואין מכס.לראשונה קיבלתי הודעה שההזמנה שלי נשלחת דרך דואר ישראל.
תמיד הגיע לי בצ'יטה
עשיתי הזמנה גדולה ואני מפחדת שיתקע במכס
משהו יודע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: