כנראה הבעיה בסינון
כןאותו קישור?
החבילה האחרונה שקיבלתי משיין הגיע דרך ציטהגם לכם חבילות משיין מתעכבות??
עשיתי הזמנה כבר בתחילת החודש ואין מידע בדואר ישראל כבר המון זמן.
התכתבתי עם שיין ואמרו לי להמתין עד המועד שהבטיחו לי שהחבילה תגיע... (עוד יומיים)
להתייאש מהחבילה? עוד מישהו נתקל בבעיה במשלוחים שלהם?
כי הזמנתי השבוע גם בנקסט וזה כבר פה בארץ...אולי זה בעיה ספציפית בשיין?
תוך כמה זמן הגיעה החבילה?החבילה האחרונה שקיבלתי משיין הגיע דרך ציטה
כמעט 3 שבועותתוך כמה זמן הגיעה החבילה?
הפעם שלחו לי דרך דואר ישראל
גם לי שלחו הפעם דרך דואר ישראל והחבילה תקועה כבר 3 שבועות...תוך כמה זמן הגיעה החבילה?
הפעם שלחו לי דרך דואר ישראל
החבילה שלי הייתה אמורה להגיע ב - 16 לחודש (לפנ 11 ימים!)גם לי שלחו הפעם דרך דואר ישראל והחבילה תקועה כבר 3 שבועות...
וזה אמור להיות משלוח אקספרס.
גם אצלי כתוב שהגיע לTLV אבל בדואר לא מעודכןהחבילה שלי הייתה אמורה להגיע ב - 16 לחודש (לפנ 11 ימים!)
לפני חמישה ימים התעדכן שזה הגיע ל TLV
מאז זה תקועעעעע
כנ"ל חבילה נוזפת שהזמנתי כמה ימים אחר כך
תקועה
בדואר ישראל "התקבלה הודעה על חבילה שעתידה להישלח לארץ..." מהרגע שהיא נשלחה, לא מתקדם שם כלום
2 הזמנות של משלוח אקספרס
אתמול פניתי אליהם, עכשיו קיבלתי תשובה שהם עבדו קשה לפתור את הבעיה הלוגיזטית, ואם לא אקבל את החבילה תוך שבוע - לפנות אליהם שוב והם ייתנו לי החזר מלא מיידית. איזה שווה זה יהיה לקבל את זה עוד שבוע ויוםגם אצלי כתוב שהגיע לTLV אבל בדואר לא מעודכן
כשניסיתי לפנות לדואר אמרו לי זה לא הגיע לארץ,
ושבכלל הם לא מחוייבים אלי אלא לשולח..
אולי צריך לפנות לשיין עצמם
ממש מעצבן ששולחים דרך דואר ישראל וגם אי אפשר לדעת את זה מראש
אם שילמת בפייפאל ועבר כבר הזמן ולא קיבלת תפני אליהם ותקבלי החזר על הקניה.החבילה שלי הייתה אמורה להגיע ב - 16 לחודש (לפנ 11 ימים!)
לפני חמישה ימים התעדכן שזה " TLV Airport Landed in Israel "
מאז זה תקועעעעע
כנ"ל חבילה נוזפת שהזמנתי כמה ימים אחר כך
תקועה
בדואר ישראל "התקבלה הודעה על חבילה שעתידה להישלח לארץ..." מהרגע שהיא נשלחה, לא מתקדם שם כלום
2 הזמנות של משלוח אקספרס
אני מצליחה.נראה שיש תקלה באתר של שיין. אי אפשר לעקוב אחרי מצב החבילה. מישהו נתקל בזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: