מה?המלצות לקניות מוצלחות:
נעליים, מתחילת העונה, מחזיקות מעולה:
שלחו ונכנסתי לקישור. אך הנקודה היחידה באזור מודיעין עילית זה כפר אורנים..ולא שלחו לך מייל לבחור נקודת איסוף??
כי זכור לי שפעם אחת קיבלתי מייל לבחור נקודת איסוף,
מחכה לראות לאן ישלחו לי, נקווה לטוב...
מה?
איך יכול להיות???
קניתי סנדלים לבנות שלי והם נקרעו תוך שניה,
עד שהלכתי לקנות ב80 שקל לכל אחת...
חברה על הפנים מגיע לנקודת איסוף לוקח שבועיים, לפי התגובות פה גם לא לנקודות הקרובותלי כתוב חברת שליחויות GCX איך הם? מגיע עד לבית? תןך כמה זמן?
מענין. עם איזה חברת משלוחים שלחו לך? איך התחיל המספר מעקב?אני שוקלת להציע שירות הבאת חבילות מאמיר מאיר
מה אתן אומרות? ילך?
למרות שלי הגיעה אתמול חבילה משיין לבוימן
הסנדלים האלו הלכו כפרה,שמתי פה רק את הדברים שהחזיקו מעמד
אל תגידי לי את זה, הזמנתי עכשיו לחגים לכל אחת כמה זוגות נעליים...
זה מה שהגיע לי:מענין. עם איזה חברת משלוחים שלחו לך? איך התחיל המספר מעקב?
גם לי הגיעה חבילה לחנות לידי, התפלאתי שצריך לאסוף תוך יומיים!זה מה שהגיע לי:
שלום
משלוח 3000084063 מGCX הגיע לחנות: בוימן תשמישי קדושה,השל"ה 2 מודיעין עילית,פרטים:א-ה 10:00-22:00 ו' 10:00-13:00 וניתן לאוספו ,יש להציג קוד 27514693 לקבלת המשלוח. חבילה שלא תיאסף מהחנות בתוך 2 ימי עסקים תוחזר למחסן הלוגיסטי. תודה צ'יטה שליחויות
ממש משונה כי גם המשלוח שלי מציטה. והמספר מעקב עם אותיות זהות. למה הם עושים אפליותזה מה שהגיע לי:
שלום
משלוח 3000084063 מGCX הגיע לחנות: בוימן תשמישי קדושה,השל"ה 2 מודיעין עילית,פרטים:א-ה 10:00-22:00 ו' 10:00-13:00 וניתן לאוספו ,יש להציג קוד 27514693 לקבלת המשלוח. חבילה שלא תיאסף מהחנות בתוך 2 ימי עסקים תוחזר למחסן הלוגיסטי. תודה צ'יטה שליחויות
זה לא באמת תוך יומיים.. זה יכול להיות גם שבועגם לי הגיעה חבילה לחנות לידי, התפלאתי שצריך לאסוף תוך יומיים!
בדואר ישראל אפשר עד 14 יום, למה זה ככה אצל שיין?
מוזרים..ממש משונה כי גם המשלוח שלי מציטה. והמספר מעקב עם אותיות זהות. למה הם עושים אפליות
תודה יקירתי! שלחתי אותה כבר לירושלים, וההורים שלי יאספו אותהמוזרים..
רוצה שאקח לך?
אני בכיוון מחר
דברי איתי במייל q312571 בג'ימייל
איך העיגול שלה? גדול ממש או גודל בינוני?חגורה, מקפיצה את הבגד בכמה רמות:
בגדי נשים וגברים, קנה אופנה אונליין | SHEIN
מנעליים לבגדים, מציוד ספורט ועד אביזרים. את כל ההשראה לאופנה והטרנדים האחרונים תוכלו ב למצוא אונליין SHEINil.shein.com
נראה לי שזה אותו גודל, התאים לי הגודל, זה ממש לא קטןאיך העיגול שלה? גדול ממש או גודל בינוני?
בדיוק אתמול הגיעה לי החגורה הזו:
חגורת קש- מהממת, אבל התבאסתי על האורך, ועל האבזם (חשבתי שיגיע קטן יותר)
זה לא נכון הרבה פעמים הם שולחים את זה בחזרה אחרי יומייםזה לא באמת תוך יומיים.. זה יכול להיות גם שבוע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: