Michal123 יעבודועוד משהו, אני רואה עכשיו שהקופונים של TEHILA ו YULIA לא עובדים בטורקיה אז זה אחד מהשניים...
Michal123 יעבודועוד משהו, אני רואה עכשיו שהקופונים של TEHILA ו YULIA לא עובדים בטורקיה אז זה אחד מהשניים...
זה גם 15%?Michal123 יעבוד
כןזה גם 15%?
גם לי היה כמה דברים שהמחיר בישראל היה יותר זולזה באמת עובד!!
תודה רבה רבה!!
הייתי מוסיפה שכדאי לבדוק כל מוצר, כי ייתכן שמשהו יהיה ב SALE רק בישראל ויהיה יותר זול מהמחיר הרגיל בטורקיה... (זה פשוט היה המצב עם משהו שרציתי)
שמתי לב שפריטים מסוימים שהיו במבצע משמעותי בישראל פשוט נמחקו מהסל כשהעברתי לטורקיה.גם לי היה כמה דברים שהמחיר בישראל היה יותר זול
אבל במחיר הסופי היה שווה מטורקיה
איך עושים שהמשלוח יהיה חינם עד הבית?מרכזת קופונים להנחות:
בישראל
limor03
4 HALFON
בטורכיה
Sadaf20 (20%)
Gta15
Michal12
[/QUOTE
אני גם ממודיעין עילית, הודיעו לי שהמשלוח הגיע אבל לא לאיפה הגיע..פעם ראשונה שקורה לי,
עשיתי הזמנה, היום הגיע קישור לבחור נקודת חלוקה והוא נותן לי בכפר אורנים,
נראה שבמודיעין עילית אין נקודה,
קרה לכם? מה עושים,
אולי כבר עדיף לי ירושלים?
אמיר מאיראני גם ממודיעין עילית, הודיעו לי שהמשלוח הגיע אבל לא לאיפה הגיע..
מה הכתובת המדויקת של נקודת האיסוף בכפר אורנים? אולי אתקשר אליהם לבדוק..
רק שזה לא יגיע לך לטורקיהעשיתי הזמנה ב6/8 עם השיטה של טורקיה, אמור להגיע בין ה21-26/8.
ביום רביעי נשלחה לי הודעה לבחור נקודת איסוף והמשלוח עדין לא הגיע...
זו לא פעם ראשונה שאני מזמינה ותמיד זה מגיע לפני התאריך המשוער שלהם.
מה קרה הפעם? מישהו עשה זמנה לאחרונה?
הזמנתי לפני שבועיים וקיבלתי בראשון. זה ממש מהיר! שבועיים -שבועיים וחצי והחבילה אצלך.תוך כמה זמן בערך מגיעות ההזמנות משיין?
ראיתי פה שיש כאלה שכתבו שהגיע לבית, וכאלה שהגיע לסניף,הזמנתי לפני שבועיים וקיבלתי בראשון. זה ממש מהיר! שבועיים -שבועיים וחצי והחבילה אצלך.
ממחיר מסוים (400 ש"ח בערך, לפמים יש מבצעים ואז פחות) - זכאים למשלוח מהיר חינם, עד הבית.ראיתי פה שיש כאלה שכתבו שהגיע לבית, וכאלה שהגיע לסניף,
איך זה הולך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: