את רוצה את זה עדיין כי יש מישהי נוספת שרוצה לקנות..אשלח מישהו בשבוע הבא בעזרת השם.
תשלחי לי לג'ימייל את הכתובת וטלפון בבקשה:
089742906ne וכו'
את רוצה את זה עדיין כי יש מישהי נוספת שרוצה לקנות..אשלח מישהו בשבוע הבא בעזרת השם.
תשלחי לי לג'ימייל את הכתובת וטלפון בבקשה:
089742906ne וכו'
לא נראה ליאת רוצה את זה עדיין כי יש מישהי נוספת שרוצה לקנות..
מישהו קנה שם נעליים?
יש שם דגמים יפהפיים במחירים הזויים. השאלה אם שוות את המחיר...?
וואו, תודה!קניתי שם 4 זוגות
מקסים מקסים, מיוחד ולא שגרתי!
והמחירים באמת מפתים...
כןוואו, תודה!
המידות קלאסיות?
תוכליבבקשה לעלות קישורים של נעלים שהית מרוצה מהם?קניתי משיין מספר פעמים . הנעליים יפות שוות יותר מהמחיר שלהן
הבגדים זה תלוי יש אכותי ויש פחות. אבל הם לא מזייפים תמונות ממש לא ..... תסתכלי בתגובות של הלקוחות שם את תקבלי תמונה יותר ברורה
בכללי ממש מרוצה מהם
איך המידות שם?קניתי שם 4 זוגות
מקסים מקסים, מיוחד ולא שגרתי!
והמחירים באמת מפתים...
איך המידות שם?
זה כמו נקסט?
@מילה בסלע @יערה בר שלום @נ.פ.
ואולי עוד שקנו שם,
מה המידות המקבילות בארץ?
למשל 2-3 שנים או 3-6 חודשים?
וואו, תודה!
המידות קלאסיות?
שאלתי - אם אני רוצה לקנות לילד בן כמעט 3, איזו מידה לקחת? 90,100,110? למה זה מקביל?לא הבנתי את השאלה.
לגיל 3-6 חודשים מקביל 60-80 ס"ממה המידות המקבילות בארץ?
למשל 2-3 שנים או 3-6 חודשים?
תודה!לגיל 3-6 חודשים מקביל 60-80 ס"מ
שאלתי - אם אני רוצה לקנות לילד בן כמעט 3, איזו מידה לקחת? 90,100,110? למה זה מקביל?
לגיל 3 אני לא יודעת אבל אני הזמנתי לילדה בת 4 120 ס"מ,תוכלי לעזור לי גם עם גיל 3?
@ניצן , אני רוצה לקנות שם פעם ראשונה, תוכלי לכוון אותי בשאלות הנ"ל?אפשר כמה שאלות לקניה באתר?
1. עד איזה מחיר לא משלמים מס? 250 ש"ח?
2. אם יש הנחה בקניה ראשונה, 15%, אז המחיר למס הוא לפני הנחה או אחרי?
3. אם מפצלים הזמנות כדי לא להגיע למס, אפשר לבצע באותו יום יותר מהזמנה, או עדיף ביום הבא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: