אפשר קישור לטובת כולם של הצור קשר?
שימי לב שלא כל פריט ניתן להחזרה....לגבי סכום למשלוח-
ההחזרה היא חינם
קניתי שטויות כדי להגיע לסכום ואני יחזיר אותם.
נדבר בשפה של ישראלים....
לחברות השילוח בישראל מן הסתם יש להן עיכובים. גם באתרים שלהן מופיעות הודעות כאלו,ומה הסיבה להודעה הזאת?
צפה בקובץ המצורף 1476528
ם סופר פארם רשמו כך ואני מחכה לחבילה מעל שבוע,ומה הסיבה להודעה הזאת?
צפה בקובץ המצורף 1476528
כבר היו לי כמה מוצרים בעגלה שרציתי לקנות אבל ביטלתי את הקניה וקניתי בארץ , יותר יקר אבל אין מה לעשותמחרימים אותם. נאלץ לא לקנות שם תקופה עד שיתנצלו. אין מה לעשות לא נוותר להם. בקיוצר לא לקנות שם.
תשאלו רב לגבי גזל עכו"םאשמח לתשובה ממי שיודעת או נתקלה בכזה מקרה:
היה לי בעיה עם משלוח שהתעכב/ אבד מלפני החג בגלל חברת שליחויות לא תקינה....
השירות לקוחות זיכה אותי מחיר מלא
אתמול קיבלתי את החבילה- עדכנתי אותם
האם אני אמורה לשלם להם שוב? או שזה כמו באלי אקספרס שאם זה מגיע אחרי הזמן לא צריך לשלם?
תודה.
למה עד שיתנצלו?? בחיים לא!! הם מראים שדעתם נוחה בהרג יהודים, מהאייתולות באיראן גם היית קונה??מחרימים אותם. נאלץ לא לקנות שם תקופה עד שיתנצלו. אין מה לעשות לא נוותר להם. בקיוצר לא לקנות שם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: