מידע שימושי קניות בארה"ב

zoom

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
יש פה למישו מושג
איפה כדאי/מומלץ
לערוך קניות (ביגוד והנעלה, מוצרי נדוניה) במחירים מוזלים לעונה זו (עונת הסיילים)
באזור בורו פארק, מונסי, ויליאמסבורג, מנהטן והסביבה?
אם יש לכם כתובות מדויקות לאן להפנות אותי
זה יעזור לי מאוד.
תודה!

סיפי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
סנטרי 21, רשת גדולה, יש המון סניפים בכל מקום. חנות כל בו ענקית שמרכזת את כל המוצרים וכל המותגים במחירים ממש זולים. שימי לב שבבורו פארק החנות מחולקת לשתיים וכדי לעהגיע לחלק השני של החנות צריך לעבור מן כביש קטן. ממולץ לקנות שם מגבות, טקסטיל וכו', תיקים, ארנקים, בשמים ועוד.
כנ"ל מייסיס רק המחירים יותר יקרים על אף שעכשיו בסיילים הכל אמור להיות בהנחות.

פורום

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סירס. יש סניף בסוף פלטבוש. יש אוטובוס ישיר מבורו פארק מס B9 עד התחנה האחרונה. בקניון קינגס פלזה. יש שם המון מציאות בזול מאד מכל מה שאת מחפשת.

ts4

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
יש בניו ג'רזי קניון אאוטלט ענק שנקרא ג'רזי גארדנ'ס
הייתי שם פעמיים וכל פעם יצאתי עם ידיים מלאות

stt

משתמש רשום
גם אני הייתי ב-gardens mall בניו ג'רסי יש שם קניון שלם של כל העודפי מותגים וגם סניף של רשת marshels-רשת חנויות שמקבלים עודפים של מותגים שונים ,
יש חנות במנהטן lomen's לא יודעת כתובת(חצאית שהיה רשום עליה 249$ קניתי ב-14.99$)
בכלליות האזורים החרדים יקר לפעמים יותר מהארץ אבל יש דברים שאפשר לקנות רק שם -חלוקים כותנות וכדו'

סיפי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם את בקטע של מותגים יוקרתיים בזול אז הכי מומלץ זה "וודברי כאמון" (אין לי כח לכתוב באנגלית), כל המותגים הגדולים במחירים מצחיקים. רק קחי בחשבון שאת צריכה שם 3 ימים כדי להספיק.

מלכי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ללכת עם מישהו מקומי שמתמצא.
לחפש את כל האואטלט שיש באיזור ולא לפספס שום דבר.
כמובן כמו שאמרו - מארשלס MARSHELS - כל חנות שלהם יש דברים אחרים - והכל עודפים ומאד משתלם ויש גם את TJ MAX ג"כ כמו מארשלס.
בבגדים יצאתי מאד מרוצה מחנות בשם - ANN TAYLOR באוטלאט שלהם יש בגדים זולים ויפים!

צילה

משתמש רשום
מקפיצה
מעונינת להתעדכן בכתובות , חנויות שבהם משתלם לקנות בניו יורק
אפשר גם ב"אישי"
תודה!

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
השאלה היא גם מה הזמן שאתם מוכנים "לבזבז" על זה
ניתן למצוא שלל מותגים במחירים נמוכים במיוחד במרשל'ס וגם בברלינגטון, אך צריך 'למצוא' את מה שרוצים
(יש חנויות כאלו בברוקלין, בתחנת הרכבת 'אטלנטיק')
בסנטורי 21 לעומת זאת, המחירים של המותגים גם זולים מאוד ביחס למחירם המקורי, וגם יש בדרך כלל שפע וכמות שלא צריך 'לנבור' ולחפש.. (יש בברוקלין, ברחוב הויט'ס [יש ברחוב שלל חנויות ביגוד] ויש במנהטן ליד הגראונד זירו את החנות המרכזית)

יעל ויעל

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
כמו שכבר כתבו, ANN TAYLOT זאת רשת מעולה, ויש לה חנויות עודפים טובות.

יהודית ס

משתמש רשום
אמייזינג סייווינג כל מיני שטויות ולפעמים מציאות יש הרבה סניפים בכל מקום
לא ביגוד אבל משחקים כלי בית ומתנות קטנות ממש ממש בזול

SRADT

משתמש פעיל
מקפיצה.
מחפשים בנרותתתתתת חניות משחקים זולות בארה"ב.
משהו עם אתר כמובן, כי אנחנו רוצים לשלוח לארץ.
כל מידע יעזור!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה