דרוש מידע קניון רמות - אוכלוסיה

נחמן שיבוטו

משתמש צעיר
אשמח לדעת איזה סגנון אוכלוסיה גרים מעל קניון רמות (הקונגרס הציוני) האם זה חרדים יותר מודרנים או יותר סגנון סגור אשמח לקבל כל מידע בנושא תודה רבה

Smile ;-)

משתמש חדש
אני הבנתי ממישהו שגר באיזור שהאוכלוסיה מגוונת מאוד.
מחרדים צדיקים ממש ועד דתיים, אמריקאים ועוד.
ממליצה לברר יותר.

צבי2

משתמש פעיל
מעורב מאוד, יש אברכים [מכיר אישית לפחות 2],יש חרדים מודרנים, יש חרדים עובדים לא מודרנים, יש הרבה דתי לאומי ג"כ.
אם כי- אני מציע לפותח האשכול ללכת לבניין ולהתרשם, כיון שאין הרבה תקשורת בין הדיירים שם, וייתכן שלא יפריע לו הימצאותם של שכנים שלא כלבבו

נחמן שיבוטו

משתמש צעיר
מעורב מאוד, יש אברכים [מכיר אישית לפחות 2],יש חרדים מודרנים, יש חרדים עובדים לא מודרנים, יש הרבה דתי לאומי ג"כ.
אם כי- אני מציע לפותח האשכול ללכת לבניין ולהתרשם, כיון שאין הרבה תקשורת בין הדיירים שם, וייתכן שלא יפריע לו הימצאותם של שכנים שלא כלבבו
הייתי שם וזה באמת נראה מעורב .השאלה מה הרוב.

דובדבנית.

משתמש רשום
מניסיון.
יש שם גם משפחות אברכיות מודרניות וכו'
תלוי באיזה בניין .
אבל כמו שכתבו אין באמת תקשורת בין השכנים כל אחד חי לעצמו...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה