תעשי חשבון ותראי שזה ממש מוגזם, כולל טיטולים ומטרנה ועופות וכו’ (לא מדברת על קניה מרוכת של דגים ובשרי, אלא על כמה שזה יוצא בשבוע). כל אחד צריך לשבת עם עצמו חודש אחד ולעקוב אחרי הקניות שלו, מומלץ לעשות קניות מרוכזות ולא במכולת כל יומיים. זה חוסך הרבה יותר ויותר קל לשליטה.בדיוק יצא לי לשאול מאמן כלכלי את השאלה הזו- הוא אמר לי שמקובל להקציב 200 ש"ח לנפש לשבוע.
הטענה של @Revi-רוי די נכונה, לשאול כמה אחרים מוציאים זה לא כ"כ רלוונטי, השאלה היא יותר אם איזה סכום אפשר לחיות נורמלי.
לא עשיתי חשבון, אני מנסה את זה כבר חודשיים +- וזה בהחלט עובד.תעשי חשבון ותראי שזה ממש מוגזם, כולל טיטולים ומטרנה ועופות וכו’ (לא מדברת על קניה מרוכת של דגים ובשרי, אלא על כמה שזה יוצא בשבוע). כל אחד צריך לשבת עם עצמו חודש אחד ולעקוב אחרי הקניות שלו, מומלץ לעשות קניות מרוכזות ולא במכולת כל יומיים. זה חוסך הרבה יותר ויותר קל לשליטה.
אני התכוונתי מוגזם שזה יותר מידי. יוצא לנו הרבה פחות.לא עשיתי חשבון, אני מנסה את זה כבר חודשיים +- וזה בהחלט עובד.
קחי בחשבון שתינוק/ ילד קטן עולה פחות ממבוגר, אז זה מתקזז.
כשעשיתי חשבון גם לי זה היה נשמע מדי קצת... אבל החלטתי לנסות.
סליחה... התכוננתי מראש שיגידו שזה ממש קצת, אז אוטומטית זה מה שחשבתי...אני התכוונתי מוגזם שזה יותר מידי. יוצא לנו הרבה פחות.
ואז למשפחה של הורים ו3 מתבגרים---לא עשיתי חשבון, אני מנסה את זה כבר חודשיים +- וזה בהחלט עובד.
קחי בחשבון שתינוק/ ילד קטן עולה פחות ממבוגר, אז זה מתקזז.
כשעשיתי חשבון גם לי זה היה נשמע מדי קצת... אבל החלטתי לנסות.
200 לשבוע או לחודש? אנחנו ממש לא מהחסכנים בסופר ולא מתקרבים ל200 לשבוע לנפשבדיוק יצא לי לשאול מאמן כלכלי את השאלה הזו- הוא אמר לי שמקובל להקציב 200 ש"ח לנפש לשבוע.
הטענה של @Revi-רוי די נכונה, לשאול כמה אחרים מוציאים זה לא כ"כ רלוונטי, השאלה היא יותר אם איזה סכום אפשר לחיות נורמלי.
אני התבלבלתי זה לחודש1400
מסכים שיש שינויים (אני אוסיף גם תלוי כמה נוסעים שבתות) אבל לא אכפת לי לענות
לשבוע.200 לשבוע או לחודש? אנחנו ממש לא מהחסכנים בסופר ולא מתקרבים ל200 לשבוע לנפש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: