נכתב ע"י GRN;426666:אני אשמח שמי שכבר התקשרו אליו - ידווח.
נכתב ע"י גרפיקטו;426670:אולם כשרציתי לברר מה דינו של פונט שכבר רכשתי מהם בעבר, ואני רוצה כעת לשדרג אותו לפונט מנוקד, קיבלתי את אותה תשובה = 8 משקלים?
מדוע זה צריך להיות כך? למה עלי לשלם על פונט פעמיים, הרי כבר שילמתי על המשקל הזה בפעם הקודמת שקניתי מהם??
ההגיון שלי אומר, שבמקרה כזה ההמרה צריכה להיות שוות ערך ל-7 משקלים, לא?
אשמח לשמוע חוו"ד בנושא
נכתב ע"י שחרית;426672:הגיוני לגמרי. בפונטביט לדוגמא, הם אכן נוהגים כך ביחס לשדרוג פונט שכבר רכשת בעבר
נכתב ע"י ydaatstudio;426727:התאכזבתי שהחבילה לא כוללת פונטים באנגלית, (GRN)
נכתב ע"י גרפיקטו;426741:את זה לא ידעתי.
למה הם לא מאפשרים פונטים באנגלית? מה ההבדל?
גם אותי ולא פעם אחת....נכתב ע"י גרפיקטו;426670:אלי התקשרו לקחת פרטי אשראי.
האמת? די הרגיזו אותי...
נכתב ע"י שחרית;426672:הגיוני לגמרי. בפונטביט לדוגמא, הם אכן נוהגים כך ביחס לשדרוג פונט שכבר רכשת בעבר
נכתב ע"י ydaatstudio;426727:התקשרו ורכשתי, וגם צירפתי חברות.. נכון שאין להם את האדיבות והחביבות של פונטביט(GRN)
נכתב ע"י studio dv.d;427160:גם אותי ולא פעם אחת....
מסקנה... אין כמו פונטביט.... (ולא, אני לא יחצנית שלהם ולא מקבלת אחוזים...)
השירות, האדיבות, הרצון לעזור לך באמת, שוים כל שקל! ואני מוכנה לשלם יותר בשביל השירות המצויין הזה!
ואגב, בתערוכה של סיעור, הם גם נתנו מבצע מעולה....!
נכתב ע"י studio dv.d;427160:ואגב, בתערוכה של סיעור, הם גם נתנו מבצע מעולה....!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: