דרוש מידע קמפיין צ'ארדי

סיפורים

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
הפקות ואירועים
האם קיימים אתרים נוספים שניתן להקים קמפיין התרמה לארגון, מלבד אתר צ'ארדי?
האם באמת קמפיין צ'ארדי מתאים לקהילה קטנה שאין כ"כ הרבה שיתגייסו כדי להביא תורמים מבחוץ?
הבנתי שצ'ארדי עובדים רק עם שיטת המאצ'ינג ורק עם השיטה שמגבילה את הקמפיין למספר שעות קצר, מה שפחות מתאים לקהילה קטנה, אשמח לשמוע האם ישנם אתרים שניתן לנהל דרכם קמפיין ללא ההגבלה של השעות?
לפי מה שידוע לי לצארדי יש לא מעט מסלולים מותאמים אישית.
בהצלחה!

תקוע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
סליחה על הסטת הדיון.
עד כמה הציבור יכעס אם אפרסם השבוע טור דעה חריף בעניין המאצ׳ינג? (בפעקלע)
תלוי מאד מאיזה כיוון תתקוף,
אם תתקוף את המצב ההזוי שמכריחים אנשים שקטים, צנועים ודלפונים לגייס סכומי עתק רק הגבאים יכעסו, כל השאר יזדהו לגמרי, אבל אם מהכיוון של מה אתה פונה אלי ומציק, ובכלל הקהילה שלך לא מעניינת אותי, וכבר תרמתי לכולם, ומאיפה בכלל אנחנו מכירים, זה יהיה לא יפה, כי אף אחד לא עושה את זה מרצונו האישי, זה בלית ברירה, והוא חשב 10 פעמים לפני שהוא התקשר אליך מה בדיוק להגיד, באיזו צורה ובאיזה מילים וכו'.
אגב, כבר תקפו מכל הכיוונים, לא יודע אם נשאר לך מה לחדש...

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
תלוי מאד מאיזה כיוון תתקוף,
אם תתקוף את המצב ההזוי שמכריחים אנשים שקטים, צנועים ודלפונים לגייס סכומי עתק רק הגבאים יכעסו, כל השאר יזדהו לגמרי, אבל אם מהכיוון של מה אתה פונה אלי ומציק, ובכלל הקהילה שלך לא מעניינת אותי, וכבר תרמתי לכולם, ומאיפה בכלל אנחנו מכירים, זה יהיה לא יפה, כי אף אחד לא עושה את זה מרצונו האישי, זה בלית ברירה, והוא חשב 10 פעמים לפני שהוא התקשר אליך מה בדיוק להגיד, באיזו צורה ובאיזה מילים וכו'.
אגב, כבר תקפו מכל הכיוונים, לא יודע אם נשאר לך מה לחדש...
ניפגש במוצאי שבת...

מוישה

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
סליחה על הסטת הדיון.
עד כמה הציבור יכעס אם אפרסם השבוע טור דעה חריף בעניין המאצ׳ינג? (בפעקלע)
נתן, בקשה אישית. אין לי בעיה שתפרסם, אבל תדחה את זה לשבוע הבא. לא תעשה את זה בשביל חבר?

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נתן, בקשה אישית. אין לי בעיה שתפרסם, אבל תדחה את זה לשבוע הבא. לא תעשה את זה בשביל חבר?
בשביל חבר טוב כמוך (אולי תזדהה פעם? נורא מסקרן אותי מי אתה) אעשה יותר מזה:
יהיה השבוע גם טור ב ע ד המצינג.
כי אצלנו יש בימה פתוחה ודמוקרטית וכו'.

מוישה

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בשביל חבר טוב כמוך (אולי תזדהה פעם? נורא מסקרן אותי מי אתה) אעשה יותר מזה:
יהיה השבוע גם טור ב ע ד המצינג.
כי אצלנו יש בימה פתוחה ודמוקרטית וכו'.
כל הכבוד לך!
[האגדה הידועה על הפוליטיקאי שמסתכל בפתק לפני הנאום האם עליו לנאום בפאתוס נגד או בעד, דווקא די שימושית וברוכה, השבח לקל.]

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה