רצינו לקנות מיקסר שיכול ללוש בקלות 2 קילו קמח.
בחנות אמרו לנו שאם מדובר בקמח כוסמין, אז עפ"י מה שהלקוחות אומרים, המיקסר המומלץ של בוש לא עומד בעומס טוב, ולכן ההמלצה שלהם היא ללוש רק 1.5 ק"ג קמח כוסמין בלבד - לעומת קמח חיטה שכן יכול ללוש בקלות 2 קילו.
אנחנו שאלנו ומדברים על קמח כוסמין לבן, אך טענו בחנות שמבחינת המיקסר אין הבדל בסוג הקמח, אלא ההבדל הוא בין חיטה לכוסמין.
מישהו שמע על כזה דבר?
הגבלת הכמות יוצרת בלגן, אין הפרשת חלה, ועוד.
תודה
בחנות אמרו לנו שאם מדובר בקמח כוסמין, אז עפ"י מה שהלקוחות אומרים, המיקסר המומלץ של בוש לא עומד בעומס טוב, ולכן ההמלצה שלהם היא ללוש רק 1.5 ק"ג קמח כוסמין בלבד - לעומת קמח חיטה שכן יכול ללוש בקלות 2 קילו.
אנחנו שאלנו ומדברים על קמח כוסמין לבן, אך טענו בחנות שמבחינת המיקסר אין הבדל בסוג הקמח, אלא ההבדל הוא בין חיטה לכוסמין.
מישהו שמע על כזה דבר?
הגבלת הכמות יוצרת בלגן, אין הפרשת חלה, ועוד.
תודה