דרוש מידע קלרינט מומלץ ללימוד נגינה לילד

חובב מיוזיק

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הבן שלי בן עשר - מאד מתלהב מקלרינט
אני רוצה לקנות לו כלי לא יקר כדי שיוכל ללמוד עליו - אני לא בטוח שהוא באמת ישקיע בזה.
השאלות שלי הם:
א. האם קיים כלי איכותי במחיר שפוי? (אני גם 'זומם' לנגן עליו קצת)...
ב. האם ניתן ללמוד באופן עצמי ע"י חוברת או שחייב מישהו שילמד אותו?
נ.ב. אם יש למי כלי כזה מיד שניה עד 300 ש"ח אשמח לשמוע.

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
יש חנויות כלים שניתן להשכיר כלים ואם בסוף מחליטים לקנות מחיר השכירות יורד מהקניה

ששון אברהם

משתמש פעיל
פירסמו במקומון באלעד חנות כלי נגינה (בהכרותי המועטת עם המקום מדובר בחנות ביתית דהיינו בתוך בית שפועלת רק בתאום מראש ולא חנות הפתוחה כל היום... תבדקו...) שמחסלת לרגל סגירה קלרינט יד שניה ב-200 במקום 800
המספר שלהם 0548433175 או 0548433174

טל ומטר

משתמש פעיל
בד"כ שוכרים קודם כלי כדי לראות שהילד אכן מתחבר לכלי.
אנחנו שוכרים בחנות שנקראת גינזבורג בתל אביב זה מגיע עד הבית עם דמי שכירות חודשיים. את יכולה להפסיק מתי שאת רוצה.
זו חנות ידועה מאד.

ששון אברהם

משתמש פעיל
בד"כ שוכרים קודם כלי כדי לראות שהילד אכן מתחבר לכלי.
אנחנו שוכרים בחנות שנקראת גינזבורג בתל אביב זה מגיע עד הבית עם דמי שכירות חודשיים. את יכולה להפסיק מתי שאת רוצה.
זו חנות ידועה מאד.
נראה לי שבמחיר של 200 ש"ח (במקום 800) לקלרינט עדיף מאשר לשכור שזה עלות בפנ"ע

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה