קליפים ווקאליים

רבקושש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אפשר להעלות הקליפ האדיר?

חברה שלי אמרה לי תכנסי תראי תבן שלי :)
אבל כמעט לא רואים אותם באסה...:rolleyes:..[היא ישר רואה אותו כי זה הבן שלה אבל אני לא מצליחה לזהות שם אף אחד...]

david145

משתמש מקצוען

david145

משתמש מקצוען
מאטי אילאוויטש & ידידים
בערל / Oorah Acution
קליפ ווקאלי

Motty Ilowitz - Yedidim - Berl Parody with Oorah

הזמר והמלחין ר' מוטי אילוביץ בליווי מקהלת ידידים בסינגל קליפ ווקאלי חדש עבור ארגון "עורה" שבימים הקרובים מתקיימת המכירה הסינית שלהם.
השיר החדש הוא בניגון המוכר של "בערל", אך במילים חדשות לכבוד הארגון.

https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=534657335779712F7A3348464B3342347436653838673D3D

https://www.dropbox.com/s/pgo6qhk07jd08qg/#VOT Motty Ilowitz - Yedidim - Berl Parody with Oorah 720p.mp4?dl=0

טנק

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
תגידו, בקליפ "בערל" של מוטי אילוביץ, יוסף שמואל פרענקל מופיע בתור קופאי. יש למישהו מושג אם זאת באמת העבודה שלו או שסתם הצניחו אותו שם בשביל שהקליפ יתפוס יותר קרדיט?
לא בתור קופאי אלא בתור לקוח... הוא היה שם במקרה. (לדעתי)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה