קלינאית תקשורת שמתמחה בבעיות מבטא

MRF

משתמש מקצוען
מבטא מסתדר בד"כ עם הגיל, הילד קולט את הסובבים ומחקה אותם
אם זה בעיות היגוי זה משהו אחר
את פונה להתפתחות הילד ומבקשת הפניה לקלינאית המומחית בהיגוי!!! ולא סתם קלינאית
הם מפנים בירושלים לעדי [עלה לשעבר] או אלין שם הם מומחים בתחום אם את מעיר אחרת התפתחות הילד תפנה אותך למקום המתאים ותקבלי החזרים

רפ

משתמש סופר מקצוען
מבטא מסתדר בד"כ עם הגיל, הילד קולט את הסובבים ומחקה אותם
אם זה בעיות היגוי זה משהו אחר
את פונה להתפתחות הילד ומבקשת הפניה לקלינאית המומחית בהיגוי!!! ולא סתם קלינאית
הם מפנים בירושלים לעדי [עלה לשעבר] או אלין שם הם מומחים בתחום אם את מעיר אחרת התפתחות הילד תפנה אותך למקום המתאים ותקבלי החזרים
הילדה היתה בטיפול אצל קלינאית תקשורת, בגלל קושי ברכישת השפה ודיבור לא ברור.
היא התקדמה מאד ב׳׳ה והיא מדברת שוטף אבל במעין מבטא קל.
ישראליים לגמרי, לא מדובר בילדה שמחקה מבטא זר שהיא שומעת בבית.
הקלינאית תקשורת המליצה לחפש קלינאית שמתמחה בטיפול במבטא, היא בעצמה לא יודעת לטפל בזה.

• תודה
Reactions: MRF

MRF

משתמש מקצוען
לא הייתי קוראת לזה מבטא אלא דיבור שונה או לא ברור
אם את מירושלים עכשיו ממש הייתי אצל קלינאית עם הבת שלי גם עם בעיה כזו והיא הפנתה אותי לעדי או אלין ובודקת בשבילי מה יותר מתאים לה ואיזה קלינאית לתת לה שם[היא גם לא אומרת ח' ור'] היא אמורה לחזור אלי עם תשובה בשבוע הבא היא עצמה אמרה שצריך משהו מומחה לזה [יש לה גם קול רטוב]

reish

משתמש מקצוען
אזור?
נשמע לי שקלינאית מומחית בהיגוי תוכל לטפל בזה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה