דור 5 מסתבר שהוא לא תואם את המחשב שלי וגם הפריסה התחילה רק עכשיואפשר לקנות בזול יותר Huawei E8372h-320 שהוא כמו ה608 אך תומך דור 5
מחירו נע באזור 42$
דור 5 מסתבר שהוא לא תואם את המחשב שלי וגם הפריסה התחילה רק עכשיואפשר לקנות בזול יותר Huawei E8372h-320 שהוא כמו ה608 אך תומך דור 5
מחירו נע באזור 42$
זה לא תומך בדור 5. ההבדל בין ה608 ל320 הוא שה320 תומך ביותר תדרים.אפשר לקנות בזול יותר Huawei E8372h-320 שהוא כמו ה608 אך תומך דור 5
מחירו נע באזור 42$
נכון, טעיתי, זה תומך רק ביותר תדרים בדור 4 (לא רלוונטי לישראל אך זה יותר זול)זה לא תומך בדור 5. ההבדל בין ה608 ל320 הוא שה320 תומך ביותר תדרים.
של איזה חברה?הנה תשובה מאחד שסבל מכל סוגי הנטסיטיקים למיניהם והסימים למיניהם:
אין אבל אין על ראוטר אלחוטי זה כמו סטיק אבל ראוטר
הוא לא מתחמם
הוא רציף
הוא מהיר פי אלף
והוא לא ככ יקר לעומת נטסטיק
בקיצור שווה כל שקל
ותאמין לי שניסתי הכככככככל לפני שעברתי לזה
כיום אני לא יכול רגע בלי הראוטר
וגם הוויפי שלו פגז
בהצלחה!
גם הקישור שהבאת לא עוזר כל כך כי אין לו חריץ לסים רק usb לחבר אליו נטסטיק@yosros הקישור ששמת למעלה זה מוצר שלא קשור למה שאתה מדבר, הוא מוצר שנקרא MESH והוא נועד להגדיל את טווח הקליטה של הWIFI בבית (יש לו עוד פונקציות ואכמ"ל).
אולי אתה מתכוון למשהו כזה. החיסרון הגדול בכזה דבר שהוא נייח ואצל הרבה אנשים שמשתמשים בסטיק הוא בדיוק בשביל הניידות.
בכל מקרה יש הבדלים גדולים מאוד בין הנטסטיקים (ואני לא מדבר על 3G) שקשורים לתמיכה בתדרים וכו' אם פותח האשכול או מי שמתעניין ישים קישור או יכתוב את הדגם של הסטיק שברשותו יהיה אפשר לבדוק אם הוא שווה משהו. אפשר גם לבדוק לאיזה חברה יש אנטנות הכי קרובות אליכם או לנסות בSIM של מישהו שבחברה אחרת ולעבור חברה אם יש להם קליטה יותר טובה.
הסטיק שהכי טוב כיום (או לפחות בין ההכי טובים) הוא E8372h-608 של Huawei, קישור (עלי אקספרס, לבחור בדגם 608). בארץ הוא עולה באזור ה300 ש"ח ובקושי אפשר להשיג אותו, שווה מאוד להזמין מחו"ל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: