הבנתי שאתה מדבר על אינטרנט קווי.מישהו יודע להגיד איך הקליטה של אינטרנט של חברת 019 מובייל לעומת קליטה של בזק?
אכן זה מה שהתכוונתי מהיאות גלישה באינטרנט ביתיהבנתי שאתה מדבר על אינטרנט קווי.
אם כן, לא שייך המושג "קליטה" השייך לקו סלולארי בלבד.
ומבחינת מהירות הגלישה בפועל, לא אמור להיות הבדל כל כך כי שניהם משתמשים באותה התשתית - של בזק.
איפה אפשר לדעת איזה אישורך יעבדו טוב ואיזה לא?תלוי מאוד באזור בו אתם גרים....
לא הבנתיאיפה אפשר לדעת איזה אישורך יעבדו טוב ואיזה לא?
כתבת שזה תלוי באזור איפה אני גר, אז שאלתי איך אני אמור לדעת אם באזור שני גר זה עובד טוב או שלא..לא הבנתי
אבל כבר הסביר פה למעלה בטוב טעם שלמה וייס, שהשואל לא מדבר על ראוטר וההבדל בין ראוטר לבין אינטרנט קווי הוא כמו ההבדל בין גלי בהרב מיארה לבין דודי אמסלם.בעיקרון מנסיון הכי טוב זה לשאול את הסביבה.
לי היה 019, ראוטר, ועבד לי מצויין, מהירות של 30+ גרתי במודיעין עילית.
ואח"כ עברתי להר שמואל (שלצורך העניין ידועה בחוסר קליטה) ואכן לא הייתה קליטה טובה עם הראוטר ועברתי לנתב של בזק, והמהירות הייתה 40+
אבל זה לדוגמא אצלי שאני גרה מתחת לכביש אז הייתי חייבת קו ביתי בגלל חוסר קליטה, וידעתי את זה מאנשים שגרים כאן...
הכוונה ראוטר שמספק אינטרנט קווי..אבל כבר הסביר פה למעלה בטוב טעם שלמה וייס, שהשואל לא מדבר על ראוטר וההבדל בין ראוטר לבין אינטרנט קווי הוא כמו ההבדל בין גלי בהרב מיארה לבין דודי אמסלם.
אהה אוקיי, @י.אדרי התנצלותי.הכוונה ראוטר שמספק אינטרנט קווי..
דווקא לא, אני התכוונתי לראוטר לא קווי, מבינה עכשיו שדיברתם על ההבדלים נטו בין הספקים.הכוונה ראוטר שמספק אינטרנט קווי..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: