עדיין רלוונטי?למכירה אורגן tyros 5 שמור מאד.
כולל מקצבים חסידיים מהשורה הראשונה בשוק, דאנס - פריילך - אורה - ועוד
כולל דגימות צלילים 1על1 מקטרון X1
כולל סמפלר של 1 GB
כולל קייס פלסטיקל של חברת ארטק
מחיר מעולה!!
לפרטים: 052-7155396
או באישי
נפתלי
טעות!!עדיין רלוונטי?
מה המחיר?
למכירה אורגן tyros 5 שמור מאד.
כולל מקצבים חסידיים מהשורה הראשונה בשוק, דאנס - פריילך - אורה - ועוד
כולל דגימות צלילים 1על1 מקטרון X1
כולל סמפלר של 1 GB
כולל קייס פלסטיקל של חברת ארטק
מחיר מעולה!!
לפרטים: 052-7155396
או באישי
נפתלי
למרות שגם מוטי רוזנפלד השתפר ומתקרב מאוד ל1 על ה1אם זה לא סט של יוסל רוזנפלד אז זה לא אחד על אחד
למרות שגם מוטי רוזנפלד השתפר ומתקרב מאוד ל1 על ה1
רוזנפלד מוטי הוא המתכנת הכי טוב שקיים לימאה ובהמשך אני יעלה דוגמאותהוא עכשיו הוציא עדכון של דגימות של הקטרון,
הוא לא מתקרב לרמה של יוסל
רוזנפלד מוטי הוא המתכנת הכי טוב שקיים לימאה ובהמשך אני יעלה דוגמאות
אני לא מקבל ממנו שקלאוקיי הבנתי עכשיו אתה מקבל כסף על כל לקוח שאתה מביא לו?
אני לא מקבל שקל על מה שאני משכנע אנשים, אני פשוט עוזר לאנשים להגיע למה שהם רוצים,
הבאתי לשפיץ כמה לקוחות ולא ביקשתי שקל על זה.
אז מוטי רוזנפלד אני ישבתי על הסט שלו פי מאה מממה שישבת על הסט שלו, יש לי שכן עם סט שלו ואנחנו חורשים שעות,
הוא מתכנת טוב בכל מה שקשור לסעודה הוא מספר אחת, דאנסים ופריילעך ממש לא, עכשיו הוא התחיל לעבוד עם יוחנן אורי, והוא אכן הוציא כמה דאנסים מטורפים, הקטרון שלו לא מתקרב ליוסל רוזנפלד.
בסאונד ובלאנס יש לו עוד הרבה במה להשתפר, אני מכיר לקוחות שלו שמקבלים את הסט ואז עושים באלנס מהתחלה.
'מוטי רוזנפלד' זה 'מרדכי רוזנפלד'?אז מוטי רוזנפלד אני ישבתי על הסט שלו פי מאה מממה שישבת על הסט שלו, יש לי שכן עם סט שלו ואנחנו חורשים שעות,
דעתי היא שיש למוטי רוזנפלד מה להשתפר בבאלאנס אני אישית עשיתי באחטנס מחדש על רוב הדברים במיוחד הדברים של הקטרון אבל שאר הדברים השקטים ובסעודה אף אחד לא עוקף אותו חד משמעית שלחתי לו כבר כמה לקוחות וכולם ברוך השם מרוצים מאוד כמוני הוא ממש מתקרב אבל לאיכות של הקטרון תכלסאוקיי הבנתי עכשיו אתה מקבל כסף על כל לקוח שאתה מביא לו?
אני לא מקבל שקל על מה שאני משכנע אנשים, אני פשוט עוזר לאנשים להגיע למה שהם רוצים,
הבאתי לשפיץ כמה לקוחות ולא ביקשתי שקל על זה.
אז מוטי רוזנפלד אני ישבתי על הסט שלו פי מאה מממה שישבת על הסט שלו, יש לי שכן עם סט שלו ואנחנו חורשים שעות,
הוא מתכנת טוב בכל מה שקשור לסעודה הוא מספר אחת, דאנסים ופריילעך ממש לא, עכשיו הוא התחיל לעבוד עם יוחנן אורי, והוא אכן הוציא כמה דאנסים מטורפים, הקטרון שלו לא מתקרב ליוסל רוזנפלד.
בסאונד ובלאנס יש לו עוד הרבה במה להשתפר, אני מכיר לקוחות שלו שמקבלים את הסט ואז עושים באלנס מהתחלה.
והקטרון של יוחנן אורי איך זה? יותר מרוזנפלד (יוסל)?
טוב עם הרב סם אני לא מתווכח (אני למוד נסיון)נעשה סדר-
יוס'ל רוזנפלד הוא אחד שמשוגע על הקטרון ולכן דגם את כולו כולל הבאלדים, ועבד עליו שעות שהוא ישמע כמו המקור,
וזה אכן נשמע כך, פשוט אחד על אחד (ולא כמו כל ה''אחד על אחד'' שאומר כל מי שרוצה למכור משהו)
יוחנן אורי לא ניסה אפילו לחקות את הקטרון אלא דגם את הכלי ובנה דברים בסגנון אבל לא חיקה את הקטרון (יש לו גם דברים שהם אותו דבר אבל ברובו לא)
מרדכי רוזנפלד, הקטרון שלו נשמע יחסית טוב למה ששומעים בשוק אבל לא מתקרב למה שיוסל עשה,
בלי קשר למרדכי רוזנפלד יש סט לסעודה מספר אחד שכולל פשוט הכל.
אם לי היה ימאה הייתי קונה ממרדכי את הסעודה, מיוחנן או משרוליק מנדלסון את הדאנסים והטראקים,
ומיוסל את הקטרון.
באיזשהו מקום אני מסכים איתך שהבלאנס לא הכיבסאונד ובלאנס יש לו עוד הרבה במה להשתפר, אני מכיר לקוחות שלו שמקבלים את הסט ואז עושים באלנס מהתחלה.
או משייע פרידמן מתי שהוא יוציאבאיזשהו מקום אני מסכים איתך שהבלאנס לא הכי
אבל בסופו של דבר אני מסתכל על מכלול
ולעדתי אם אתה קונה רק ממישהו אחד עדיף מוטי רוזנפלד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: