קלדנים? עובדים עם קבצים ללקוחות?

א. סופר

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
התכוונתי שהמנוסים עם אלו הקלדנים ידרגו את שביעות רצונם מ1 עד 5, לפי מהירות, זמינות, דיוק, שירות וכו' וכו'.
חג שמח

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
התכוונתי שהמנוסים עם אלו הקלדנים ידרגו את שביעות רצונם מ1 עד 5, לפי מהירות, זמינות, דיוק, שירות וכו' וכו'.
חג שמח
תודה
אז אני הייתי רוצה להוסיף את עצמי
ואשמח שמי שמכיר אותי שידרג (אבל נראה לי שאין לי הרבה לקוחות מפרוג)
לגבי הקובץ כיון שנטפרי עובדים במתכונת מצומצמת בחג ורק לדבר האבד אז נגיש בקשה לפתיחה אחרי החג.
בהצלחה לכולם וחג שמח

א. סופר

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אפשר לשלוח אלי מייל ואשתדל לשלוח את הקובץ.
המיחל הוא eliyasofer46 @ gmail.com .

א. סופר

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
איש צדיק סידר לי בהתנדבות קובץ גוגל פורמס וטבלת אקסל, אתן לגוגל פורמס קישור כעת, והמעוניינים בפרטי הקלדנים/ות יפנו אלי במייל eliyasofer46 @ gmail.com [עם מחיקת הרווחים כמובן]
שיהיה בהצלחה לכולם!

rutt

משתמש מקצוען
אני רואה שזה לא התקדם...
אני בכל אופן זקוק לעבודת קלדנות, אשמח שמי שכעת פנוי ייצור קשר במייל [סיומת גימייל] dvidcohen

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה