קישקע

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מחפשת מתכון טוב ומולץ לקישקע פרווה.
אשמח לקבל הוראות וכמויות מדוייקות, זו פעם ראשונה שאני עושה.
תודה מראש!
 

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
טעים מאוד. קל להכנה.
חצי כוס פירורי לחם
כוס קמח
בצל מטוגן
תבלינים: מלח, פפריקה
3/4 כוס מים רותחים

להשהות כמה דקות
להכניס לשקית (הקפאה או סנדוויצ') לרוחב השקית לגלגל ולהקפיא.

טיפ: הכמות היא ממש קטנה. אני עושה זאת ומכפילה ב6 או 8 בכמויות ויש לכמה שבתות.
 

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עכשיו גיליתי שיש לי רק קמח תופח.
אפשרי?
או לחכות למחר לקנות קמח רגיל....?
 

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
מקווה שעדין לא מאוחר.
א. לא יקרה כלום אם תעשי מקמח תופח.
ב. למתכון של תקווה תוסיפי 1/4 כוס שמן ומעט שום כתוש (2-3 שינים)
ואני שמה במקום 3/4 כוס מים רותחים רק חצי כוס.

בהצלחה ושבת שלום
חני
 

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;745564:
מקווה שעדין לא מאוחר.
א. לא יקרה כלום אם תעשי מקמח תופח.
ב. למתכון של תקווה תוסיפי 1/4 כוס שמן ומעט שום כתוש (2-3 שינים)
ואני שמה במקום 3/4 כוס מים רותחים רק חצי כוס.

בהצלחה ושבת שלום
חני

המון תודות
את מה שכתבת להוסיף לכמויות שתקוה כתבה?
ועוד שאלה: אין לי פירורי לחם (אני לא משתמשת בזה אף פעם) כמה זה קריטי? אפשר להחליף בעוד קמח?
 

פרלי קבלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י סטודנטית;745568:
המון תודות
את מה שכתבת להוסיף לכמויות שתקוה כתבה?
ועוד שאלה: אין לי פירורי לחם (אני לא משתמשת בזה אף פעם) כמה זה קריטי? אפשר להחליף בעוד קמח?
אם תעשי רק עם קמח יצא לך דחוס וכבד, את יכולה להרטיב 2-3 פרוסות לחם או חלה לבנה לסחוט ולטחון יחד, תעשי עם התוספות של חני ייצא לך טעים... אני יוצרת קציצה מוארכת ומניחה שעה לפני גמר הבישול.
 

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י art graphik;745589:
אם תעשי רק עם קמח יצא לך דחוס וכבד, את יכולה להרטיב 2-3 פרוסות לחם או חלה לבנה לסחוט ולטחון יחד, תעשי עם התוספות של חני ייצא לך טעים... אני יוצרת קציצה מוארכת ומניחה שעה לפני גמר הבישול.

אמנם אשכול ישן,
אבל שמים את הקציצה ככה? או בתוך שקית?<
 

עקיבֶא.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אפשר בתוך שקית
ואפשר גם בלי שקית אבל רק שהטשולנט מבעבע טו אז לשים וחכות כמה דקות ואז להנמיך הלהבה.
א גיטן שבת
 

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
אני עושה קישקע פשוט וטעים מקמח מלא.

1 כוס קמח מלא
1 בצל קצוץ ומטוגן
1 כף אבקת מרק בצל
בערך חצי כוס מים ושליש כוס שמן [לשפוך לסירוגין 'צת בכל פעם עד שמתקבל מרקם בצקי אחיד].

יוצרים נקניקיות ומכניסים לצ'ולנט.
 

און קיי

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לקישקע הזה אין מתחרים למי שהבאתי את המתכון היה מרוצה עד השמים
קל להכנה וטעיייייייםםםם.

2 כוסות קמח
4\3 כוס שמן טיפה פחות
כוס מים רותחים
כף אבקת מרק עוף
מלח, פלפל שחור ופפריקה
מערבבת הכל חזק ושופכת מעל הטשולנט
מעדן!!!
 

elisheva18

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בס"ד

סליחה על ההקפצה אבל שקית ניילון סנדביץ' זה לא נמס בצונט?

אין לי שקית הקפאה יש רעיון אחר? נילון נצמד אולי?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה