נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;745564:מקווה שעדין לא מאוחר.
א. לא יקרה כלום אם תעשי מקמח תופח.
ב. למתכון של תקווה תוסיפי 1/4 כוס שמן ומעט שום כתוש (2-3 שינים)
ואני שמה במקום 3/4 כוס מים רותחים רק חצי כוס.
בהצלחה ושבת שלום
חני
אם תעשי רק עם קמח יצא לך דחוס וכבד, את יכולה להרטיב 2-3 פרוסות לחם או חלה לבנה לסחוט ולטחון יחד, תעשי עם התוספות של חני ייצא לך טעים... אני יוצרת קציצה מוארכת ומניחה שעה לפני גמר הבישול.נכתב ע"י סטודנטית;745568:המון תודות
את מה שכתבת להוסיף לכמויות שתקוה כתבה?
ועוד שאלה: אין לי פירורי לחם (אני לא משתמשת בזה אף פעם) כמה זה קריטי? אפשר להחליף בעוד קמח?
נכתב ע"י art graphik;745589:אם תעשי רק עם קמח יצא לך דחוס וכבד, את יכולה להרטיב 2-3 פרוסות לחם או חלה לבנה לסחוט ולטחון יחד, תעשי עם התוספות של חני ייצא לך טעים... אני יוצרת קציצה מוארכת ומניחה שעה לפני גמר הבישול.
בתוך שקיתנכתב ע"י סטודנטית;1752738:אמנם אשכול ישן,
אבל שמים את הקציצה ככה? או בתוך שקית?<
נייר פרגמנט.בס"ד
סליחה על ההקפצה אבל שקית ניילון סנדביץ' זה לא נמס בצונט?
אין לי שקית הקפאה יש רעיון אחר? נילון נצמד אולי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: