זה הולך לפי הקישור השיווקי האחרון שלחצת. אם זה יהיה של מישהו אחר אז הוא יקבל את כל הקניה ולכן לפני שאת סוגרת קניה תסגרי את כל הכרטיסיות של עלי אקספרס ותיכנסי שוב דרך שיווקי שלך ותבצעי הזמנה מהסל.חברים, אשמח לשמוע מנסיונכם האם אני אקבל תגמול על עגלה שהיא מורכבת מכל הקישורים שלי, או שרק בקנייה ישירה מהקישור אני אקבל את התגמול ?
תודה מראש.
@היוש!
לא. אך שימוש בתוספים לדפדפן שמוצאים קופונים- כמו honey ו alitool מנטרל.בנוסף אשמח לשמוע מנסיונכם האם שימוש בקופונים מנטרל את העמלה של הקישור השיווקי?
אין לי מושגיש דרך לדעת כמה האחוז בפועל?
אם הם באמת יתנו לך 10-15 אחוז אז לכאורה זה יותר ממה שתקבלי דרך שלךהשאלה אם שווה לי בכלל להיכנס אליהם כי אני אפסיד את העמלות מהשיווקי שלי?
האחרון שנכנסת דרכו מקבל. אין משמעות לאחד קודם.יש הבדל אם אני קודם נכנסת לשלי ואח"כ לשלהם או הפוך?
רק 15 יום אחרי שהקונה מאשר את קבלת המשלוח או אחרי שעובר 60/90 יום (תלוי במוצר) פלוס 15- אז זה הופך לסטטוס מאושר וזה יתווסף לצד שמאל@היוש!
או כל מי שמבין בזה-
הסכום בצד הימני לא משתנה למרות שאני רואה במעקב הזמנות בזמן אמת שיוצרים נקנים מהשיווקים שלי...
יש לך מושג מה אפשר לעשות או איך אפשר ליצור קשר עם עליאקספרס בנושא?
תודה
בצד שמאל המספר משתנה כל הזמן - נציבות וועדה מחודש שעבר- כך כתוברק 15 יום אחרי שהקונה מאשר את קבלת המשלוח או אחרי שעובר 60/90 יום (תלוי במוצר) פלוס 15- אז זה הופך לסטטוס מאושר וזה יתווסף לצד שמאל
התכוונתי לימניבצד שמאל המספר משתנה כל הזמן - נציבות וועדה מחודש שעבר- כך כתוב
דיברתי על הסכום הימני
למה משמש הסכום האמצעי?
האם אני יכולה למשוך בעוד הרבה זמן ?
אבל למה הסכומים האלה משמשים?התכוונתי לימני
הסכום האמצעי זה חודש שעבר והשמאלי זה החודש הזה אם אני זוכרת בע''פ
לא ידוע על הגבלת זמן למשיכה. אני לא משכתי כבר המון זמן...
שמאל זה הסכום שהצטבר החודש.הסכום בצד הימני לא משתנה למרות שאני רואה במעקב הזמנות בזמן אמת שיוצרים נקנים מהשיווקים שלי...
יש לך מושג מה אפשר לעשות או איך אפשר ליצור קשר עם עליאקספרס בנושא?
הוא מתעדכן פחות ה15 דולר עמלה? כי זה פער עצום ביניהם!שמאל זה הסכום שהצטבר החודש.
אמצע זה הסכום שהצטבר בחודש שעבר.
ימין זה הסכום נטו, אחר החזרות תלונות ושאר ירקות, מתעדכן באזור ה-20 לחודש (לפעמים מתעכב, בדרך כלל יש הודעה מתחת לגרף).
כולל. כאשר מבצעים משיכה רושמים את הסכום שהצטבר מינוס 15 דולר.הוא מתעדכן פחות ה15 דולר עמלה? כי זה פער עצום ביניהם!
תכלס- שאני רוצה למשוך כסף, איפו אני מסתכלת על הסכום נטו?
ניתן לפתוח בבנק חשבון מטח ללא עלות.קחי בחשבון שיש עמלה בארץ על קבלת מט"ח.
תודה.אי אפשר, רק בעלי בלוג אופנה, אושיות וכדו'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: