roni2.leshem אהרן
משתמש צעיר
כל כך טוב לו בבני ברק שהוא עזב....
לכן הוא כל-כך מתגעגע....
לכן הוא כל-כך מתגעגע....
לכן הוא כל-כך מתגעגע....
הוא מתגעגע ל'הפועל בני ברק'אני אוהב את הספורט
אין על החוף הנקי של בני ברקקטע מצחיק...
אמרתי לצ'ט שיתכוב שיר על בני ברק וזה מה שיצא...
אפשר לשיר שיר על העיר בני ברק?
אני חי בעיר בני ברק כאן הכל מתחיל ומסתיים אני אוהב את השכונות הצפוניות את הכרמל הנפלא והחוף הנקי
בני ברק היא עיר צעירה וחדשה עם אנשים חיים ונעימים אני אוהב את הספורט ואת המוזיקה את העץ המתוק והקפה הכיפית
אני אוהב את בני ברק כי כאן יש תחושת קהילה כאן אנחנו כולנו חברים אני מאמין שבני ברק היא עיר מדהימה ואני מתגעגע לחזור לכאן בכל זמן
אפשר דוגמא?קודם כל בעברית הוא גרוע,
והוא מטורף בשאלות טכניות, לא בשביל להיות משורר על ודאי שלא בעברית
בשלב זה בכל אופן..
תשתמש בדפדפן של מוזילהאני שואל שאלה ומופיע לי שגיאה, מה יכול להיות?
צפה בקובץ המצורף 1299295
נטפרי? גולש בפיירפוקס?אני שואל שאלה ומופיע לי שגיאה, מה יכול להיות?
צפה בקובץ המצורף 1299295
גם בדפדפן הזה הוא הוציא לי את השגיאה הזאת כמה פעמים, מרעננים וזה מסתדרתשתמש בדפדפן של מוזילה
יש דפדפן פיירופקס בעברית?
התקנתי, אבל עדיין הדפדפן לא עבר לעבריתעריכה: תכנס לזה דרך פיירפוקס, אחרת נורא תסתבך עם ההתקנה שלוHebrew (IL) Language Pack – קבלת חבילת שפה זו עבור 🦊 Firefox (he)
הורדת Hebrew (IL) Language Pack עבור Firefox. Hebrew (IL) Language Packaddons.mozilla.org
גם אני עם אותה בעייה @ליטאי פשוט יש לך פיתרון?התקנתי, אבל עדיין הדפדפן לא עבר לעברית
צריך לשנות בהגדרות לעברית אבל צריך לדעת קצת אנגלית בשביל זהגם אני עם אותה בעייה @ליטאי פשוט יש לך פיתרון?
אני יודע קצת אנגלית, בהגדרות של התוסף? איפה זה?צריך לשנות בהגדרות לעברית אבל צריך לדעת קצת אנגלית בשביל זה
בהגדרות הדפדפןאני יודע קצת אנגלית, בהגדרות של התוסף? איפה זה?
יש לי מספר וירטואלי של ימות והוא לא שולח לי את הSMSמי שרוצה להתחבר וצריך SMS יש אופציה דרך המספר וירטואלי - למי שמכיר- של ימות המשיח , אך צריך לפתוח אותו באתר של ימות המשיח ולא בטלפון כדי לשמוע את הקוד המלא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: