גם באלי מקבלים קופונים דרך הצא'ט?
גם באלי מקבלים קופונים דרך הצא'ט?
שימו לב שאתר תמו גונב פרטי אשראי!!!!!!! לשלם רק בפייפל, אני לא הייתי מתקרבת לשם אבל מי שכן צריך, לפחות שישלם בפיי פלאשמח לקבל רעיונות וקישורים למתנות מקוריות שאפשר להזמין דרך אתרי הקניות הנ"ל וכדו' עבור מתנה למורה ולגננת
עדיפות ראשונה זה לרעיונות של דברים לבית או למטבח וכדו' שאין להשיג בארץ או שזול משמעותי מהחנויות בארץ
אם תשאלו למה כבר מעכשיו
התשובה היא
היות ולקח זמן עד שהמשלוח מגיע
וכך גם אפשר גם לנסות להזמין אחד ולראות איך זה ואח"כ להספיק להזמין כמות לכל המורות והגננות
אני בטוח שזה יעזור גם לעוד הרבה חברי הפורום
תודה רבה
כי הם גונבים פרטי אשראיאז איך זה שהמחירים כל כך זולים? הרבה יותר זול מאלי אקספרס...
האם נתקלת במקרה כזה? מה פרוש גונבים?כי הם גונבים פרטי אשראי
כן, מכירה כאלו שגנבו להם פרטי אשראיהאם נתקלת במקרה כזה? מה פרוש גונבים?
ועם פייפאל?כן, מכירה כאלו שגנבו להם פרטי אשראי
פייפל זה בסדרועם פייפאל?
האם נתקלת במקרה כזה? מה פרוש גונבים?
שימו לב שאתר תמו גונב פרטי אשראי!!!!!!! לשלם רק בפייפל, אני לא הייתי מתקרבת לשם אבל מי שכן צריך, לפחות שישלם בפיי פל
מדוייק, אנשים לא מבינים מה הסדר גדול של טימו, חושבים זה עוד KSP או וואלה שופס, מדובר באחת החברות הגדולות בעולם, נסחרת באסד"ק, עם מחזורים של מיליארדים.כתבתי בעבר וכותבת שוב.
1. אתר טימו הוא אתר מוכר שמוכר שהיקף של מיליונים+. אין להם שום אינטרס לגנוב את פרטי האשראי של כמה ישראלים עניים.
2. כל הפרסומות עליהם יצאו באותה הדקה בכמה אתרי חדשות ע"מ להלחיץ את הציבור. מה שאומר שמדובר בקידום ממומן ע"י המתחרות שחוששות לפרנסתן ובצדק. טימו גוזרת רווח ענק על חשבון שיין ואליאקספרס.
מי שמתעמק בפרסומות הללו רואה כי לא מדובר בשום הוכחות על גניבת פרטים, אלא על-עלול להיות חשוף לבעיות הבטחה. לידיעתכם עלול להיות בכל אתר תמים. לחברה שלי גנבו פרטי אשראי דרך אתר רב קו, אז מה? היא הפסיקה לרכוש נסיעות? לא. היא פשוט עברה לשלם בפייפאל.
3. כל הפרסומים היו אך ורק על האפליקציה. השימוש באתר בטוח. ומי שמשלם בפייפאל אקסטרה מוגן.
תקנו בנחת ותתמכרו כמוני.
מעולהכתבתי בעבר וכותבת שוב.
1. אתר טימו הוא אתר מוכר שמוכר שהיקף של מיליונים+. אין להם שום אינטרס לגנוב את פרטי האשראי של כמה ישראלים עניים.
2. כל הפרסומות עליהם יצאו באותה הדקה בכמה אתרי חדשות ע"מ להלחיץ את הציבור. מה שאומר שמדובר בקידום ממומן ע"י המתחרות שחוששות לפרנסתן ובצדק. טימו גוזרת רווח ענק על חשבון שיין ואליאקספרס.
מי שמתעמק בפרסומות הללו רואה כי לא מדובר בשום הוכחות על גניבת פרטים, אלא על-עלול להיות חשוף לבעיות הבטחה. לידיעתכם עלול להיות בכל אתר תמים. לחברה שלי גנבו פרטי אשראי דרך אתר רב קו, אז מה? היא הפסיקה לרכוש נסיעות? לא. היא פשוט עברה לשלם בפייפאל.
3. כל הפרסומים היו אך ורק על האפליקציה. השימוש באתר בטוח. ומי שמשלם בפייפאל אקסטרה מוגן.
תקנו בנחת ותתמכרו כמוני.
זה לא רק יותר מידי זול, היו דברים שרציתי להחזיר והם אמרו עזוב קח את הכסף חזרה ותשאיר אצלך את הפריטים.מעולה
אני מכירה אישית כאלה שגנבו להם
תשלמו בפייפל והכל טוב
לי זה נראה יותר מידי זול ולא מריח טוב
את יכולה להרחיב טיפה? מה הכוונה גנבו?אני מכירה אישית כאלה שגנבו להם
ואיך אתה יודע שדווקא מטימו הגיעה הפריצה?מעולה
אני מכירה אישית כאלה שגנבו להם
תשלמו בפייפל והכל טוב
לי זה נראה יותר מידי זול ולא מריח טוב
גפ לי רק בהצלחה הם הץעקשו אחרי שאמרתי להם שאין אפשרות מאז כל קניה שאני מבקשת הן מביאים לי קופון ואני מזמינה מלא. תמשיכי לעשות ראש קטן להגיד להם שאין לך ואת רוצה קופון ואת עוברת עוגמת נפש וכל...תודה רבה!!
אבל חשוב לי להבין אתה משתמש באפליקציה?!
כי כל פעם שאני מסביר להם שאין לי את האפליקציה מגיעה התשובה הסופית ש: אין לנו אפשרות לחלק קופונים וכו'
תכתוב להם שאתה רוכש חדש, ומאוד רוצה לצאת עם הרגשה טובה, אז שישלחו לך קופון הנחה. אם לא אתה לא יכול לרכוש מהםתודה רבה!!
אבל חשוב לי להבין אתה משתמש באפליקציה?!
כי כל פעם שאני מסביר להם שאין לי את האפליקציה מגיעה התשובה הסופית ש: אין לנו אפשרות לחלק קופונים וכו'
לא יודעת בדיוקאת יכולה להרחיב טיפה? מה הכוונה גנבו?
הם ראו רכישות בחנויות שלא רכשו? ואם כן איפה? בחנויות עלומות בסין? ייתכן שיש להם אי הבנה והם סתם מאשימים את טימו
משכו להם מכספומט?
תהנוזה לא רק יותר מידי זול, היו דברים שרציתי להחזיר והם אמרו עזוב קח את הכסף חזרה ותשאיר אצלך את הפריטים.
אתמול כתבתי לנציג שהחזרתי כמה פריטים ופריט אחד שכחתי לצרף, כתבה לי אין צורך להחזיר קח כמתנה.
השליח - חינם, השליח שאוסף את מה שמחזירים - חינם, אם המחיר של הפריט יורד אחרי הקניה הם מזכים בהפרש,
טוב מכדי להיות אמיתי?
יש כאלו שנהנים מכל הטוב הזה
ויש שיושבים על הגדר, מפחדים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: