תנסו לבדוק בספר טלפונים
סלפוי באזור של העיריה
סלפוי באזור של העיריה
שמני חזון דוד 7 בד"כ אפשר לבוא אליהם כל ערב בין9-10@זוהר05 תוכלי לתת לי טל' כתובת או שם הגמ"ח של אביזרי שיער במודיעין???
מחפשת המון זמן ולא מוצאת..
יעזור לי מאוד מאוד מאוד!!!!!!
יכולה לשלוח לי באישי כתובת מייל.למשהי יש תמונות של תסרוקות באופן כללי, רוצה להחליט מה לעשות מראש.......
שלחתי.אין לי אפשרות לשלוח הודעה אישית,
המייל שלי זה L0556723790אין לכתוב כתובת מייל
בערך אורך של אחרי הכתפייםפתוח ארוך או קצר?
קשת אבנים יפה או משהו גמיש יפה עם פנינים / אבנים וכו'.אשמח אם יש משהי שיודעת.....
איזה קישוט שיער שמים בתסרוקת של בחורה (17/18) בתסרוקת פתוח מוברש באירוע קטן (בר מצווה)?
סוג של תנועה בשיער.סליחה על השאלה
מה זה מוברש?
תודה רבה!סוג של תנועה בשיער.
יש כמה סוגים, בגדול הרעיון זה תלתלים שסירקו אותם וזה נראה כך הרבה יותר טבעי מביביליס,
יש דרגות בזה,
זה מראה טבעי ובסטייל. מהמם!
יש סוג נגיד שנראה כמו קומות, וואלה, קשה להסביר במילים.
כדאי לך לראות תמונות.
התמונה חסומה לי... אבל אם את רוצה תמונות נוספות את יכולה לתת לי מייל ואשלח לך.תודה רבה!
נראה לי שהבנתי
משהו כזה, נכון?
אני אשמח לתמונות של תסרוקותהתמונה חסומה לי... אבל אם את רוצה תמונות נוספות את יכולה לתת לי מייל ואשלח לך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: