יש לך אפשרות להעלות תמונה של הקישוט?אם התסרוקת היא לבחורות אסופה למטה שמים גם לפעמים שילוב של פרחים קטנים.. יש קישוטים מהממים בעלי אקספרס או ביפית ובחניס... כמובן כל אחד במחיר שלו... אני קניתי ב40 ש"ח ביפית... יש לה מיוחדים ביותר!!!
הרבה שמים היום קשתות, מאד הולך. משובצות אבנים או כסופות כאלו. קשה להסביר, צריך לראות.בתסרוקת פתוחה מה מתאים?
והואוו ממש עזרת ליהרבה שמים היום קשתות, מאד הולך. משובצות אבנים או כסופות כאלו. קשה להסביר, צריך לראות.
הרבה נערות!! לא רק ילדות.
יש גם את כל הכתרים או היותר גמישים שיפים מאד.
בפרפקט יש דברים מאלפים!!
יש גם סוג כבד וגדול ויש דברים עדינים שמוסיפים המון. הרבה מהדברים שם גמישים כך שנח לשחק עם זה.
קישור לאתר: (הזמנו שם ונהנינו מאד. הגיע מהר, ארוז יפה, איכותי ומהמם!)
כלות שושבינות אירועים - פרפקט אקססוריז
פריטי אקססוריז, מוצרי פופאפ ומגוון קולקציות המתנות המרהיבות מבית המותג פרפקט. בקרו באתר למידע על כלות שושבינות אירועים, צפו במוצרים והזמינו בחנות אונליין.perfectaccessories.co.il
גם לילדה בת 8?היה לנו הרבה חתונות לאחרונה
מה שהכי הולך עכשיו זה קישוט קטן משני הצדדים.
אני לדוג שמתי 2 פרחים קטנים לכל צד.
כן מגיל 2 עד 15גם לילדה בת 8?
מהממםצפה בקובץ המצורף 811251או הייתי קונה כזה חותכת באמצע והיה לי שתיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: