אוי,, לא נשמע טוב קטפה ומסמריםהאמת זה בתכנון. אני מחפשת מסמרים. מתכננת שלוש קאפות גדולות. לצבוע או בשחור וחוט מטאלי או צבע מטאלי וחוט שחור קווי מתאר של ירושלים חומות וכו. בהמשכים. זה החלום. ביצוע השם יעזור שאני ימצא את המסמרים
דווקא הבת שלי עשתה בבית ספר היה מצויןאוי,, לא נשמע טוב קטפה ומסמרים
תתכונני שבחשוון יהיה לכם חוטים רופפים וקישוט בסגנון "זורם"... כמו הקוקו שלא מרשים לבוא איתו לסמינר...
עם מסמרים תקועים בקאפה?דווק
דווקא הבת שלי עשתה בבית ספר היה מצוין
כן. יש לי בבית קישוט מתוק . מה שכן הם מתחו גומיות ומהחום הגומיות התנמסו אבל המסמרים תקועים מצוין. זה סוג קלקר דחוס אולי לא קאפה . זה די כבדעם מסמרים תקועים בקאפה?
והחזיק להם על הקיר?
אם ניסו והצליח- אז מצוין... היה נשמע לי מידי עדין.
לא חשבתי על סיכות תפירה. חשבתי על מסמרים בקאפה.אני באמת נורא מתלבטת איך לעשות את זה
קרש ומסמרים נראה לי קצת מאסיבי מדי בשביל לתלות בסוכה
אבל קאפה וסיכות תפירה אולי עדין מדי.... זה יחזיק מעמד?
ואיך מאכסנים כזה דבר?
לקישוט סוכה הייתי עושה מעץ, לא קלקראני חושבת ללכת לכיוון הזה, אבל היית ממליצה לעשות את זה קישוט סוכה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: